May 19, 2009

Välisoitto Hamletille uutta pärettä valmistellessa


Alkuperäinen ja manipuloitu kuva William Shakespearesta
*
http://www.youtube.com/watch?v=tE52aqoxszY
Juice Leskinen: Yölamppu palaa, 1987
Samaistuin jo kauan sitten tuohon tyyppiin, josta kappaleen sanat kertovat. Omituinen yöhiippari. - - Niille, jotka eivät tiedä, mitä biisin lopun paikannimillä tarkoitetaan, kerrottakoon, että tyyppi on (vuonna 1987) Juicen 'diagnoosin' mukaan matkalla kohti kahtakin Tampereen seudun mielisairaalaa - 'kohti Pitkäniemeä tai Hattelmalaa'. - Hattelmala tosin lopetti mielisairaanhoidollisen toimintansa jo 1995, jolloin viimeinen potilas sai niin sanotusti kenkää ko. vuoden lopussa. Mutta näinhän on käynyt monille muillekin mielisairaaloille tässä maassa viimeisten 20 vuoden aikana. - No - ei hätää - 'avohoidossa' riittää ainakin tilaa kaikille...

6 comments:

ekv said...

empa tieda mihin kommentti on katosi. enka tieda haluatko puhua persoonattomuudesta. tai haluatko puhua..

Homo Garrulus said...

Haluaisin puhua. Hitto kun kukaan ei päästä minut tästä sikamaisesta pihdistä; minä en ole tehnyt mitään ja mitenkään kenellekään pahaa - minä halusin vain saatana,perkele,perkele ja perkele irti siitä juorujen ylikuohunnasta minkä sisällä ilmeisesti käyttivät vuosia ja vuosia minun ollessani yksin kotona: mieheni takia. Mieheni aiheutti minulle trauman (tai jotain sinnepäin) lukitsemalla minut kotiin ja sitten kun siitä puhui (saatanan ns. bestis joka leperteli ulos kaiken ja vääristeli, nosti itseään jne jne hiton ämmä) ja lopulta oli tehty minusta jotain missä ei ollut häntä eikä päätä.

Ja jos yhteiskunta miettii miksi ihmisetköhän ottaa elämänsä minä voin sanoa; että vähemmästäkin.

Saatanan narsisti-maa mikä tämä Suomikin nykyään on; narsut hoitavat toinen toistaan ja lällyttelevät siinä kuin menevät turkki päällä sossuun hakemaan toimeentulotukea ja samalla myyvät huumeita ja lääkkeitä ja viinaa nuorisolle ja sitten istuvat iltaisin jossain kunnan hyväntekeväisyysilloissa ja antavat kuvitelman, että ovat niin sivistyneitä ja niin laupiaita.

Jumalauta sanon vielä kerran, kyllä on härskiä toimintaa nykyään. Eivätkä välitä, senkun estävät aidosti yrittäviä vaan. Hitto tätä maata; hitto että minun piti tänne syntyä. Sittenkin. Ja epävarmuus on ilmeisesti kivempi olotila kuin normaali jeesaus; auttaminen. Ei - heille pitää koko ajan olla viihdettä ja niin keksivät sitä sitten rahan saamiseksi.

Voi jumalauta nämä lapset pitää saada tarhoihin ja hullujen huoneeseen Räsänen. Heti.

Homo Garrulus said...

Olin aika pahalla päällä tossa.

Nyt en ole enää. Olen vain paksu så där i stora drag eller så där i allmänhet. Paksu paksu - Haavikko on minunlainen sanoivat. Olen Haavikki.

Lady Haavikki not Sir Chaplin. Mistäs uusi logo?
Joku paksu mies sanoi minulle eilen, että olen sievistynyt - siinä tapauksessa hän ei ole nähnyt minua ennen tätä kiusaamisen kriisiä. Liiottelematta olin sievä: sitten poistivat kunniani, ihmettelivät lihavuuttani ja parjasivat sitä - ja näistä sanotaan, että ovat sosiaalisesti kompetentteja.

Ajatella Räsänen. Sosiaalisesti kompetentti ei näe syitä ja seurauksia vaan liitää vaan pinnalla. Kuin korkki, joka on pinnalla onkivapaan siimassa.

Korkki on se, mikä tyyppinä pidetään älykkäänä nykyään?

Homo Garrulus said...

Korkad vare Han.
Äre vara varat.
Icke-vara vara,
vara ärefull.
Ära vara bara.

Bara paksu Leevi älskling.
Paksuna sinuun.

(runo, taidetta obs huom. toim.huom)

Homo Garrulus said...

Hän är inte korkäd. Hän on hän, oikeesti.

Homo Garrulus said...

Are - Åre - Äre

lähes sama logo, nykyään pipeline-busineksessa eli möyhivät putkistossamme.

Mitä se tuo tullessaan: huorat saatiin sverigeen ja alpeille mammanpojat hiihtämään ja kuluttamaan sekin alue rikkinäiseksi roskapaikaksi (all for the money?) mutta missä bisnis ? Mistä tulee fyrkka moisiin koska logo ei ollut oikea vaikka sitä ns. syytettiin arvosta.

Syyttää arvosta on oikea asia. Syytämme teitä arvonnostosta.