May 13, 2009

Varo talo - puu kaatuu!

Ilouutinen.

van Vaari näyttää jälleen kuntotuvan kuin nuori orhi (videon 'uroteko' lienee osa kuntoutusprojektia?), ja hänellä onkin miltei täysi häkä päässä/llä, kuten osuva sanonta kuuluu. Vaimo/naisystävä/tytär? ei kuitenkaan taida olla oikein tyytyväinen Vaarin intoutuneen mutta yli-ikäisen machoilun seurauksiin, sillä ilmansuuntien hallinnnan 'koordinaatio-kom-potenssi' alkaa näköjään Vaarilla pettää jo aika pahasti. - - Etelä on nimittäin aivan toisessa suunnassa kuin, mihin puu kaatuu.
*
How to Make a...

5 comments:

van Vaari said...

Kiitos muistamisesta RR, veljeni Hegelissä! Palasin juuri Tallinnasta kolmen päivän matkalta ja löysin oitis hauskan videopätkäsi kommentteineen. Juu, olen tosiaan kuntoutunut hyvin ja mikäpä tässä on taas machoillessa.

Taidat olla selvännäkijä, sillä olin todistamassa Tallinnan ulkopuolella hiukan samanlaista näytelmää. Autoin ystävääni Martia hänen kesämökillään lahon koivun kaatamisessa, ja se kaatui kyllä aivan oikeaan suuntaan, mutta yksi suuri oksa irtosi kesken matkan ja putosi kuin keihäs tyvipää edellä Martin Ural-moottoripyötän sivuvaunuun. Vaunun pohjaan tuli reikä ja tuulilasi hajosi. Muuta vahinkoa ei tullut, sillä oksa iskeytyi syvälle maahan ja jäi pystyyn. Jo samana iltana ajelimme pyörällä läheiseen kylään hakemaan virkistävää Saku-olutta. Pohjan paikkasmme taitavasti pellin palalla ja pop-niiteillä.

Kuinka jaksaa oma Malthus-voimistelusi?

Homo Garrulus said...

http://www.mnsu.edu/emuseum/biology/evolution/images/mathusianpopulation.gif

Ruokaa ei pian tarvitse antaa - sitäkö se on ollut?
Kermaa saa maidosta ja kyse on vain suhteista?
Ural on myös lentokone.

..

Urk. Önk. Mitä apinat sanovat; Hit-leer. Yuuubermensch otti ohjakset iuuuuiiiiyyyyyyy

Homo Garrulus said...

Jos Malthus eläisi hän piirtäisi uuden käyrän: kovikset kuolevat sukupuuttoon ei sen takia, etteikö olisi habaa vaan sen takia, että muu maailma eristävät heidät pian häkkiin.

Homo Garrulus said...

Naiset eivät loppujen lopuksi rakasta missään mielessä machomiehiä vaikka vetäytyvät heidän luo kuten kärpäset paskan.

Jos macho mies haluaa joskus tulla rakastetuksi eikä pelkästään ihalluksi - pitäisi löytää joskus joku nöyrempi linja. Naiset siis ottavat machomiehen lähinnä trofeeksi, ei rakastetuksi. Siksi naiset pettävät miehiään: jos ei voi rakastaa voi aina näyttää muille naisille: sitäkö te haluatte macho-ukot? Hyi hitto; muuttakaa sinne Uraliin. Pois täältä.

Ratsastan siis toistaiseksi Persun kanssa; hyvä heppa tolla Timolla; siihen lyön vetoa.

van vaari said...

Mitähän kummaa minä mahdoin taas tehdä, kun HG sai tällaisen hepulin? Olenko ainoa tyhmä, kun en ymmärtänyt yhtään sanaa?
Mutta Ural-nimistä lentokoneta ei ole.