May 9, 2009

Esiäiti

Kuvassa esiäiti, joka syö kaikki muut paitsi yhden poikasistaan. - - Minua hän ei syönyt mutta kidutti jälkeenpäin...
*

9 comments:

Homo Garrulus said...

Mikä naisviha sinua vaivaa? Jokainen, joka viitsii itse puhua, välittää, viestittää saa jotain. Muut jäävät syötiksi

Rauno Rasanen said...
This comment has been removed by the author.
Homo Garrulus said...

En ymmärrä sinun raivoasi ollenkaan koska en tiedä mitä et tiedä. On siis vaikea olla ns. selvä koska sinun ongelmasi on jotain, joka liittyy sinun uskomuksiin ja niitä en voi siirtää tai muuttaa. Mutta jos haluat joskus, että kirjoitan jotain älykästä (tieteellistä) niin anna tukesi.

No more of that. Saduissa voin sanoa, että se mikä oli ennen pientä (Eurooppa) oli ennen älykästä ja se mikä oli ennen suurta (Aasia, Intia) on nyt myös älykästä. On siis vaihtunut suunta. Brentano kirjoitti suunnasta.
Ja se menee niin, että ääni (vocality, fokality) tulee nyt sieltä ja me kaivamme omaa ilmaa lentokoneemme siipien alta koko ajan. Yksi esimerkki: koska EU:n sisällä on huoria (kuulemma mukana jo systeemissä) niin se tarkoittaa, että tahtotila eettisyyteen on jo myyty. Tämä on siksi, koska meidän lännen korkeimmat ja uskotut johtajat ovat infanteja eivätkä pelkästään leiki leikillisesti tärkeiden asioiden osalta - aivan kuten Ranskan Bayroyu on tainnut sanoakin kirjassaan Abuss de Pouvoir (vallan väärinkäyttö) -kirjassaan pohtii. Näistä kirjoittaa tämän päivän Hbl Gunn Gestrin Revoltstämning i Paris -artikkelissaan.

Ei mitään hätää RR. Kyse on siis siitä, että siinä kun me juhlimme ja söimme, nauroimme läpi elämän muut kasvatti surun kautta vitalisuutta ja voimaa ja nyt olemme me heidän renkejä. Itse kuvittelen tämän menevän niin, että Intia ostaa teknisiä ratkaisuja Englannin tukalan tilanteen kautta (se mikä ennen oli toisin päin) ja siinä Suomi tulee mystiseen rooliin. Me siis toimimme välikäsinä aika monenlaiseen tekniseen edistykseen ja sen takia meidän talous on oudonlaista voisi sanoa.

Tekniikka ei siis saisi milloinkaan ottaa muuta kuin rengin osan; ei johtajan. Johtajuuden on oltava ylempänä kuin tekniikka ja matematiikka. Samalla ihmisen aivot ovat apriori matemaattisia mutta se on jo toinen domain kokonaan eikä pidä sekoittaa samaan peliin.

Capich? EU-maat maksavat puolet vähemmän EU:n työstä heille mutta toisaalta voisimme kysyä, että jos valmistamme heille omat hirttosilmukamme olisi ehkä sittenkin kannattavaa olla EU:n sisällä mutta ei EMU:n sisällä? Vaikka voi sanoa säästävänäsä miljoonia tulevaisuuden menetyksistä ei voi puhua mitään. Ne pitää vaan tajuta.

Tästä syystä emme voi hylätä Pohjoismaista ulottuvuutta. Se on minun mielipiteeni.

Mutta minähän olen tämmöinen sadunkirjoittaja ja aforismin pyörittäjä. Sekoitan kuulemma.

Saatana voit olla itse. Vietän normaalia äitienpäivää.

Homo Garrulus said...

Kun Paul Lillrank ei tajua miten gravitaatio voisi liittyä asiaan ja hän vertaa vanhuksen kaatumista myös gravitaatioon minulle alkaa nousta selvä tunne, että en kuulu tähän maahan. Miten se on mahdollista en tiedä mutta tajuan, että tajuan aika paljon laajemmin asioita kuin Lillrank ainakin tässä suhteessa. Lillrank ei tajua filosofiaa vaikka on tähän asti ollut minulle tärkeä.
Nyt ei voi olla enää: tuo kirjoitus kertoi minulle sen, että minä osaan paremmin fysiikkaa kuin PL: - sori vaan väite. Tätä en tänne laita, en enää laita mitään varsinaista tietoa koska minun parhaimmat vuodet meni koska minua ei kukaan edes VIITSINYT KUULLA.

JOTEN SAATANAN LAILLA VOISIN SYYTTÄÄ NIITÄ, JOTKA VALEHTELI JOTTA ITSE VOITTAISIVAT JOTAIN PIENTÄ: SINÄ AIKANA MINÄ HÄVISIN PALJON SUUREMPAA JA SAMALLA OLEN OLLUT HITON AVOIN MITÄ HE SAMALLA KEHTAAVAT V A A T I A.

MINUN PITÄÄ SIIS AINA PELATA KAIKKI KORTTINI JA SILTI JÄTTÄVÄT MÄTÄNEMÄÄN. ONKO SE MINUN SYY, ETTEIVÄT OSAA OMAA TYÖTÄÄN?

sepesusi said...

Well Jos toi esiäiti on sun syy philospohian opiskeluun niin olen sen puolesta iloone

Rauno Rasanen said...

sepesusi

Kyllä - Se/Hän on 'syyllinen'.

Homo Garrulus said...

Ihan hänen näköinenkin, parta tai viikset vain puuttuu.
Ämmäretale - mutta ärrärr on taas jyvällä. Koska saan tulla täältä helvetistäni pois? Minä tarvitsen myös eläkettä - sitä mieheni ei maksa.

Homo Garrulus said...

Minun sp menee nyt paitsi vastaanottajalle niin myös jollekin toiselle. Meidän internet-liittymä on toisen (vieraan) verkon hallussa ja vaikka mieheni ikäänkuin vähän tylsästi tai ylimalkaa ikäänkuin varoittaa hän ei myöskään tee mitään asialle. On siis passiivisesti läsnä missä tilassa olen - ja se kelpaa hänen mielestään. Minä mietin pitääkö pyytää poliisia katsomaan tarkemmin, ehkä olisi nyt paikka? Paljon häiriköintiä ja paljon paskaa - mutta minulta ei kukaan kysy mitään vaan minut laitetaan tänne toopena katsomaan miten kakarat saavat yliotteen maailmassa - ja sitä he eivät silti itse oikeasti haluaisi.

Mutta kun aikuisetkaan ei ole läsnä koska etenkin miehet ovat tapettu minuuden kautta ja siksi länsi ei enää löydä kunnon miehiä - ei duuniin eikä aviomiehiksi. Naiset katsovat muualta.

Ja Suomi jää tänne infantiilien kanssa leikkimään virtuaalisotaa jota puolletaan diibadaaba-väittämillä koska ne väittämät ovat silti helpompia kuin jotain muuta josta ei vielä tiedä. Ollaan siksi lässynlässyn leikkimässä tässä kaikenlaista typerää koska lapset ovat lapsia.

Mutta älkää sitten ihmetelkö miksi tulevaisuudessa ei ole enää Suomea: ei voi olla jos maan kansa itse lälly-lälly kompleksisena antavat kaiken valua sormiensa kautta alas jonnekin ja siellä alhaalla on ala-maailma vain ottamassa.

Kun se heille suoraan heitetään syliin. Helsingin Kaupunki ensimmäisten joukossa?

suiit suiit summe said...

@zizekspeaks: Philosophy is not a matter of asking "what is true," but of asking "what do you MEAN when you say, 'this is true.'"