May 13, 2009

Kissamaailman Hamlet

Veikkaanpa, että tämä Hamletin tavoin ehkä hieman vinksahtanut ja mahdollisesti filosofiaa harrastava katti etsii tyhjästä paperipussista isänsä haamua varmistaakseen tältä, pitikö hänen nimenomaan tappaa isänsä murhaaja eli setänsä (isän veli) Claudius, joka meni murhan jälkeen naimisiin Hamletin äidin, Gertruden, kanssa (murhan syy oli juuri Claudiuksen (ja Gertruden) intohimo).

Mutta minähän vain arvailen. Ei tuo katti pirulainen muuta kuin naukuu minulle, kun siltä jotain kysytään. Ei siitä ota tolkkua. - - Ilmetty Hamlet siis tässäkin mielessä...
*
Cat In A Sack

9 comments:

Homo Garrulus said...

Mjau - faija soitti: se ensimmäinen. Farhter the first.
Pussi on ollut päässä minulla vaikka en katti olekaan; olen koira. Hau hau - etkö huomaa miten olen haukkunut. Mutta ystäväni joka on tässä islamilaisessa yhteiskunnassa paneteltu yhtä alas - ai sori eihän tämä ole islamilainen vaan protestanttinen - saattaa olla katti.

Joillakin naisilla ei ole maailmaa: niillä islaminuskoisilla jotka menevät kulttuuria vastoin ja niillä protestanttisilla joita ei samasta syystä huolita mukaan omaan kulttuuriin. Kivenheitto on yhtä kova mutta psyykkisesti ei ole silloin enää ketään kenen luo mennä kun islamin naiset sentään tukevat toisiaan (vai tukevatko?).

Suurin vaara mikä on edessämme on se, että se mikä yhdistää maailmaa on mies-hormooni ja jos se ei muuta altavastaaja löydä se tukehduttaa naiset entistä enemmän koska siinä kohtaan etu on yhteinen. Ymmärrän miksi pitää saada naisia pörssiyhtiöihin ja sassiiin.

Ja voisin ilmoittautua.

Homo Garrulus said...

Coaching messut 4-5.6. ja Chris heittää läppää tai läppäriä viides päivä aamupäivällä.

Katso netistä
http://www.coaching-yhdistys.com/cf2009/index.htm

Homo Garrulus said...

Astrid Thorsin alla lukee:
" Om du inte visste om Astrid: Om Astrid skulle vara ett djur skulle hon vara en terrier, för att den alltid är nyfiken, redo att försvara de sina, men en snäll kelsjuk hund hemma med den närmaste kretsen"

Missäs olenkaan kuullu tuon ennen? Hmmm..

Ja minä tiedän, etten sovi samaan huoneeseen Astridin kanssa juuri siksi, että hän kulkee talutushihnassa myös kotona ehkä - minähän olen rakki eli kuljen kuopat ja ojat ja niin olen vähän likainen mutta samalla hyvin samanlainen.

Minulle nimitys tuli työnantajaltani eli 6 vuotta sitten täysin samoilla sanoilla. Kiertokulku näissäkin; kierrätys on siis ottamassa kunnon jalansijaa: miksi enää edes laittaa sitaatteja? Voimme vain hepskukkelikankkeliskonkkelis heittää mitä vaan mistä vaan; leikitäänkö sellaista, että Astridilla on vakava aivosairaus?

Talutushihna on jättänyt kuristusjälkiä? Mennyt hapen puutteena aivoihin? Yh miten rumaa tekstiä; minä oikeasti pidän (pidin) Astridista mutta jokin outo pahanhajuinen ilma peitti kaikki mahdollisuudet. Miksi? Kenen iloksi? Kuka on niin infanthil että pieraisee mitä vaan mistä vaan? Miksi? Kuka voittaa ja jos oman kansan ihmisiä ruvetaan pieraisemaan ulos niin tietysti he menevät ns. toiseen leiriin. Minne ne menisivät muuten? Kuolisivat ihan omasta halusta? Sitä liian moni tekeekin juuri samasta syystä, myös Turkissa (Snö, Orham Pamuk).

Kun hihna on liian kireä.

Homo Garrulus said...

Hamlet: sano niille, jotka eivät tajua luovuudesta mitään, että niin kauan kun talutushihnaa revitään syvempään ja syvempään kaulaan aivot eivät ole luovia. Siksi Ankdammenin think-tankeissa ei ole kukaan voinut onnistua: on per definition väärä asia.
Kuin antaisi nauriin ja pyytäisi verta. Kun ei voi per defintion tulla mitään elävää kuolleesta.

Kerro se heille; minä olisin voinut muuten kysyä myös ruotsinkielisten kautta työtä (kuten olen tyhmänä tehnyt vuosi vuoden jälkeen ja aiheuttanut naurua näitten terrieri-kenneleitten osalta) mutta itsesuojeluvaisto heräsi tässä pari vuotta sitten: ei perkele: jotain ihmeellistä on meneillään ajattelin.
Nyt tajuan senkin: kun vanhat ukot repivät vanhoja uskomuksia ja kuvittelevat, että lisäävät keskusteluihin jotain - niin kyllä lisäävät mutta näitä valheita lisää - ks. Kemppinen ja mitä laitoin faktoideista.

Idiotismia faktana: pian ovat ottaneet sekin sanan ja sitten se on kuulemma aina, aina, aina ja aina ollut heidän oma juttunsa.

Kun valehtelu ja varastelu on mennyt kulttuuriin se ei enää edes näy.

Mutta silti haetaan varkaita kaikista kilteistä.

Rauno Rasanen said...

Chris kirjoitti:

'Suurin vaara mikä on edessämme on se, että se mikä yhdistää maailmaa on mies-hormooni...'

*
Vai niin.

Minä voinkin sitten hyvällä syyllä(?) julistaa sodan kaikille naisille (noille salakavalille hämähäkeille, salailijoille ja kaunaisille selän takana puhujille)!

*
...Eh tota - onnex mulla on valkoinen lippu ja YK:n ihmis- eli miesoikeusjulistus takataskussa valmiina. Siinä lukee, että naisten pitää kohdella 'taistelussa' kaappaamiaan sotavankeja inhimillisesti ja oikeudenmukaisesti. Miesvankeja pitää jopa silittää tarvittaessa - myös siitä paikasta. - - Ja hämähäkithän osaavat muutakin kuin vain silittää...

Aionkin 'antautua' Sinulle - sinä sekopäinen female - heti ensimmäisessä taistelussa(mme) ja päästä siten nauttimaan kaikista sotavangin 'oikeuksistani'. - - Joten hop hop Chris! Kanonerna opp ja Räsäukkoa valloittamaan! Sassiin! Nyt laukkaa ratsu reima. Mä kaipaan iltapäiväkahviseuraa. Fallkullassa odotetaan (läähättäen...).

*
Olet muuten söpösti eduksesi nettilinkin kuvassa Chris (pitää välillä vähän imarrella sinua honey, jotta kestäisit vittuilujani jatkossakin).

Homo Garrulus said...

Kuten kirkko etsii uskottomia ruotsalaiset etsivät varkaita niin filosofit luulevat hanskaavan totuutta.
Mutta siinä missä kirkon Jumala ei petä, ruotsalaiset valehtelvat kauniilla tennisrusketuksella niin filosofit itse ymmärtävät eron kauneudella ja totuudella.
Ovat siis kykeneviä itsetutkiskeluunkin joka on hyvä asia ja pitäisi saada kirkkoon. Suomenruotsalaiset voisivat joskus antaa paskan haista vaan.

Sekin on tapa kouliintua pois liian pinttyneistä tavoista. Napoleonin äitikin pesi lapsensa joka toinen päivä vaikka siihen aikaan ei pesty korkeimmissa säädyissä muutakuin kerran kuussa.
Liiallinen peseminen menee aivoihin ja tulee omnipotentiksi kenties?

Pyydä tutkimaan Hamlet. Ollaaks me sitten vaiko me eikö olla? Pesueena siis.

Homo Garrulus said...

Helvetin äijä - hybris on päällä. Rauhoitu, mutta voimme liittoutua kylläkin sodassamme väärää valtaa vastaan. Nainen käyttää valtaa väärin sillä sissuttelu-pissuttelu-tissuttelu strategia toimii sissisodassa mutta ei johdon työkaluna. Siinä vaaditaankin suoraa ja rehellistä otetta.

Kiemurtelu on siis hyve jos on pientä soopaa mutta mitä suurempi keikka sitä tärkeämpi on toi Ollilan tapa juoda Kahvia.

En tule iskemään sinua minnekään Fallkullaan senkin uros.

Rauno Rasanen said...

Videosta(kin) voimme havaita, että Hamlet lienee hiukan hämmentynyt, mutta kuten kirjallisuusguru Harold Bloom 'Lukemisen ylistyksessään' toteaa: Nietzsche oivalsi, että Hamletin pahanolontunne ei johdu siitä, että hän ajattelee liikaa vaan siitä, että hän ajattelee aivan liian hyvin' - - pussi päässä mietintämyssynä. Nau!

Homo Garrulus said...

En saa videota auki, uusi läppäri on ongelma (koskakohan olen rikkonut tämänkin?).

Penni ajatuksista ja sitten se, että minä olen altavastaaja koko elämän ja aina kun haluan kertoa, että minäkin olen ihminen niin nämä jotka ovat asettaneet itsensä minun yläpuolelle loukkaantuvat verisesti ja sitten ne asiat taas, minkä avulla minä suojaudun, puolustaudun ja yritän kertoa miten minä taas asiat näen rupeavat aina näitten ikuisten besserwisserien kanssa olemaan niinqu niinqu tosi, tosi rankkaa ja niitä asioita he sitten repivät alvariinsa esille miten minä nyt KEHTASIN sanoa niin ja niin. Ihan kuin olisin ikinä sanonut mitään ellei olisi paneteltu, kiusattu ja paneteltu ja kiusattu uudelleen ... vuodesta 1998 rajusti ja lähes päivittäin ilman, että on mahdollista edes pyytää apua: rankkaa kuin fan.

Älä siis sano, että ajattelee muita paremmin vaan että on menettänyt ihmisoikeutensa ja naisetkaan eivät suojaa tai puolusta. Naistenkin porukoissa pitää olla ikuisesti samaa mieltä vaikka siellä taas mollaavat miehiä ihan vääristä asioista.

Olen siis joutunut kuin kala kuiville maille: ei ole enää elämää.

Siltä se tuntuu.

Mutta kävin äsken kuuntelemassa Arja Alhoa ja hänen näkemys on yhtä kypsä tai kunnon kuin minun: ehkä olemme samanlaisiakin monessa muussa suhteessa. Olen aina pitänyt Arjasta ja näin hänen hirveä kamppailu oikeuksistaan eduskunnassa. On siis lihamyllyn hänkin läpikäynyt.

Se on meissä suomalaisissa naisissa silti vahvuus: emme kuole vaikka joudumme lähes kuolemaan koska meitä ivataan niin.

Anttilakin on hyvä naisministeri vaikka on sitten toisenlainen mutta Keskusta on ollut minulle tavallaan tärkeä joka johtuu juuri lähiruuasta.