September 25, 2005

Naisen tärkein G-piste sijaitsee mantelitumakkeessa (ai missä?)

Lisää perimmäisiä ongelmia miehille.

Ensin alkukevennykseksi turkulainen seksiopas: 1. Sisään 2. Ulos 3. Toistetaan tarvittaessa. (Yksinkertainen on tehokasta.)

Sitten hieman pitempi tositarina.

Ilman seksiä uskonnollisista syistä

Poikkesin viime kesänä erään kaupungin torilla ja siellä oli kerääntyneenä joukko ihmisiä kojun eteen. Jäin kuuntelemaan siinä ja selvisi, että kyseessä oli jokin uusi uskonlahkon kannattajien keräys.

Periaatteena heillä oli, että ennen liittymistä piti olla 2 viikkoa ilman seksiä.
Ensimmäisenä siihen tuli vanhahko pariskunta ja kertoi tapahtumasta:-"Meillä on menny tosi helposti nämä 2 viikkoa, ei mitään ongelmaa"Pappi toivotti heidät tervetulleeksi seurakuntaansa.

Seuraavana tuli about nelikymppinen pariskunta.- "Ensimmäinen viikko meni ihan ok, mutta sitten toinen viikko tuotti vaikeutta. Kun siinä sitten kävi jumpassa, niin toisenkin viikon kesti kuitenkin."Pappi toivotti heidätkin tervetulleeksi seurakuntaansa.


Viimeisenä tuli parikymppinen pariskunta. Mies selitti papille:- "Pari ensimmäistä päivää meni hyvin, mutta sitten tuli tosi tuskanen olo. Millään ei ois jaksanu enempää ja sitten neljäntenä päivänä vaimolta putos makaronipussi maahan.
Kun se sitä sitten kumartu nostaan, niin näky oli sellanen, että minä sorruin vaimon kanssa seksiin."- "Ymmärrätte kai, ettette tuon jälkeen oikein ole nyt tervetulleita tähän seurakuntaan", selitti pappi.- "Joo, ymmärretään", sanoi pariskunta, "emme me ole oikein tervetulleita enää siihen Citymarketiinkaan".

seksivitsit

*
Päreeni miehet etsivät kumpikin naisen G-pistettä. Kumpiko mahtaa sen löytää?The G-Spot
Tsekkaa myös "asiantuntevaa" kansalaiskeskustelua - Seksuaalisuus - G-piste? Aiheesta on loputon määrä lätinää keskustelupalstoilla.

*
Keinohedelmöityksen ja keinokohdun ohella tämä keksintö sinetöi naisen vapautuksen miehestä täydellisesti! (Suora yhteys G-pisteeseen). http://www.bananaskies.com/ecards/humor/oimplant01/index.php.

***

Esittelyä ja kommentointia Saaran blogista 23.9 löytyvään artikkeliin, josta alla on lainattu alkua.

*
Naisen orgasmi on sukua kuolemalle (hhrrrr!/RR)

Orgasmin arvoitus avautumassa modernin aivotutkimuksen avulla

Kesäkuussa 2005 arvostettu hollantilainen tutkijaryhmä julkaisi tutkimuksen, jossa todettiin aivojen aktiivisuuden heikkenevän laajoilla alueilla naisen orgasmin yhteydessä [1]. Orgasmin jälkeen nainen voi kokea jopa muistin toiminnan häiriöitä.
Samanaikaisesti asiantuntijat painottavat kumppanin osuutta mielihyvän saavuttamisessa. Naisen seksuaalisuutta ymmärtämätön mies voi aiheuttaa naiselle jopa orgasmivaikeuden

RR:n kommentti: Niinpä. Miehet on sikoja ("karheanhelliä" kuten menopaussi eufemisoi), mutta naiset kuiteski rakastaa niitä...vai?

Tutkimuksen mukaan erityisen voimakkaita muutokset olivat mantelitumakkeissa, jotka osallistuvat ahdistuksen ja pelon säätelyyn.
Jo vuonna 2002 Neurology-lehdessä julkaistu tutkimus [2] antaa näyttöä siitä, että orgasmi paikantuisi osittain juuri oikean aivopuoliskon mantelitumakkeeseen.

RR:n kommentti: Kiesus! - nyt ovat tiedemiehet keksineet "uudestaan" René Descartes`n käpyrauhasen, jossa "tietoisuus" (cogito) D:n mukaan "lymyili." Mantelitumake tosin vaikuttaa sisältävän tietoisuuden täydellisen vastakohdan - absoluuttisen vapautuksen järjen ja siten miehisen fallokratian kahleista!

Tutkijaryhmän johtaja, professori Gert Holstege, kuvaili tutkimuksen keskeisiä havaintoja värikkäästi.

"Näyttää siltä, että naisen aivotoiminta ajetaan laaja-alaisesti alas juuri ennen orgasmin hetkeä ja tämä muutos jatkuu orgasmin aikana."

RR:n kysymys: Miten naisen aivotoiminnan saa loadattua takaisin päälle orgasmin jälkeen? Eikö todellakin ole olemassa vaara, että naisen tietoisuus "kaatuu" jok(a)u kerta lopullisesti orgasmissa...?

*
Kuvien linkkejä ym.

http://www.zukovski.org/episodi_3.html.
http://www.uiah.fi/gso/kuvitus_ba_04/.
http://www.whitecranejournal.com/wc01129.htm.
journals.aol.com/.../ BetterThenKickingtheDog/.

4 comments:

Kirsti said...

RR:n kysymys: Miten naisen aivotoiminnan saa loadattua takaisin päälle orgasmin jälkeen? Eikö todellakin ole olemassa vaara, että naisen tietoisuus "kaatuu" jok(a)u kerta lopullisesti orgasmissa...?

Voi voi, nyt sinä kyllä otat hiukan liikaa vastuuta itsellesi. Yritä keskittyä vain siihen kaatamiseen ja luota siihen että naisen aivotoiminta käynnistyy itsestään ja ellei käynnisty, niin eihän se sinun vikasi ole.

ruu said...

Rauno Räsäsen ongelmat... Minä ehdotan, että jos noin huolettaa, niin kannattaa vältellä koko orgasmia edeltävää liikesarjaa.

Toi Kirsti se osaa:) Onneksi Veloena linkkasi tänne:)

Rauno Rasanen said...

Vastaus naissukupuolen edustajille.

Olen todella huolissani naisen orgasmista!

Se on minulle koko filosofian ydinongelma, koska juuri orgasmissa tiivistyy ihmisen psykofyysinen problematiikka kaikessa naturalismissaan että dramaattisessa kiehtovuudessaan.

Ehkä tähän kiinnostukseeni sisältyy myös varsin itsekkäitä biolo(o)gisia intressejä, mutta anyway - nainen on elämän kannalta (miehelle - ei itselleen) ongelma numero yksi.

Ilman naisia olisi varmaankin helpompaa, mutta myös tylsempää...(?)

Immanuel Kantin olisi pitänyt nimittää tuntemattomaksi (hänelle se sitä empiirisellä tasolla todella olikin) jättämänsä "olio sinänsä" orgasmiksi - ja etenkin naisen O:ksi.

Noh - Arthur Schopenhauer tämän puutteen toki korjasi magnum opuksessaan "Maailma tahtona ja mielteenä" - ensimmäinen painos 1819.

Schopenhauer halusi kuitenkin kieltää koko seksuaalisen halun ja siten myös orkun, koska se riivaa ja orjuuttaa ihmisen.

Mutta Arthurista itsestään ei ollut tahdon sammuttajaksi, vaan hän eli hedonistisesti ja kaikkea muuta kuin pyhimysmäisesti 45.een ikävuoteensa asti.
Ja omien tekstiensä perusteella muka naisia vihaten...

Luulenpa, että jos Schopenhauer eläisi nykyään, joku Richard Dawkins ja muut umpireduktionistiset evolutionistit passittaisivat hänet oitis "geeniterapiaan"...no ainakin biologisesti orientoituneen psykiatrin vastaanotolle.

Mutta minä arvaan, että Schopenhauer olisi mennyt ilomielin nykyajan kallonkutistajalle.
Hänhän kävi itse aikanaan tutkimusmielessä mielisairaaloissa "hulluja" tapaamassa ja antoi kirjoituksillaan Freudille melkoisesti virikkeitä.

Jotenkin minusta tuntuu samalla myös siltä, että se nykyajan psykiatri joka ottaisi Arthurin potilaakseen, saattaisi päätyä tapaus Schopenhauerin jälkeen vaihtamaan alaa ja ammattia...

Veloena said...

Usko pois, Rauno, joillekin naisillekin naisen orgasmi on psykofyysisen solmun kiinnostavin kohta. :)

Tuo Kant-letkaus oli kyllä hyvä.