March 18, 2013

Yksipallisen pojalla on asiaa


Poly amorisen sateenkaari perheen poika – Jupiter


 • Rauno Räsänen kirjoitti Ironmistressin päreessä 'Myöhään mutta paljon':
 •  'Onks teil nyt menos joku beibibuumi vai? Jos sellast syyhyy ei saa hormoosilaastaril veke, niin sit kandeis ostaa vaik joku orava korvikkeeks. Tai marsu. Vähemmän vaivaa, sikeemmät yöunet. Hermo relaa ku kattelee oravan tai marsun pupinaa, mut teletappei pitää aina vahtii, ettei ne syö lipeetä tai pure sähköjohtoo.' 
 • Luultavasti yllä olevaan kommenttiin liittyen nimimerkki’ Yksipallisen poika’ lähetti minulle tänään sähköpostissa seuraavanlaisen jutskan, josta kiitän mitä sydämellisimmin. Tämä kirjoitus oli kuulemma ensin tarkoitus lähettää Ironmistressin päreeseen, mutta Yksipallisen poika päätti sitten mailata sen suoraan minulle syystä, jota hän ei kertonut. - Huomaan nyt, että minulla on ihailija [tai itse asiassa kaksi], joka halusi viimein? tulla ulos kaapista. Toivottavasti ‘suhteemme’ jatkuu täst’edeskin. Terveisiä vaan YP:n pojalle ja Jupiterille [tuohon parinkymmenen metrin päähän?]. Ja terveisiä tietysti Yksipallisen pojan isälle. Ehkä kuulen hänestäkin vielä jotain uutta ja yllättävää.

 • *
  räsäsen setä on ihan oikees. terkkuja vaa rane ukolle sinne naapuri kämppään. - - piltit siis tosiaan on ällö rasittavii. jos niilt on turva tutti kadonnu, ni parku pääsee ain heti ku avaras luonnos tulee joku otso tai tiikerihai ruutuun. tai sata kertaa suurennettu hämähäkki, joka rouskuttaa kärpäst murkinaks. tai muumeis se mörkki vai mikä soli. kerran yks meidän piltti meinas syödä mun hiiren – siis tietsikast. onneks ehdin väliin. sit se alko huutaa ku sireeni ja mutsi tai oikeestaa mun täti kirku keittiöst, et älä kiusaa jupiterii. jupiter on se piltti - mun neljännes broidi – vissii. sen nimi on sama ku jollai planeetal vai mikä soli. mä asun sellases poly amorises sateen kaari uus perhees. mun äiti puoli tai paremminki puoli äiti on jo viidettä kertaa muka naimisis ja isä puoli on vast 19 v nisti, jonka täti puoli mutsi otti avo hoitoon panesk - - kuntoutumaan. äiti puoli täti onki taas paksuna ja siit sen takinast tulee kuulemma tyttö pulla. voi ei. nimee on tieteski pohdittu. oisko himmeli mitään? tai hattara? madeleine nimi sopii vaa kuninkaallisel ja leivoksel. teko mutsi on hurahtanu horoskooppeihi. jupiteril olis sen mielest hyvä pari toi luna. en viitsiny sanoo, et lunatic vois sopii paljo paremmi tähä perheesee. mut hullujaha ne on kaikki ilman kuutaki. - - täytyy maalata hiirel karseet raatelu hampaat ja vihaset kiilu silmät. siihe hiiree se uuskaa pikku pervo ei uskalla koskee. ei vaik sen kuinka mieli tekis.
  .
  onneks räsäsen sedälle voi mennä kylään juttelee, rauhottuu ja limuu tai pullakahvii juomaa, jos meidän poly amorikkojen sateenkaari yhteisös alkaa jengi bailaa nii kybäl, et niist tulee pelkkii nykivii ja tuijottavii zombei. mut jupiterii mä en uskalla niihi orgioihi jättää. kyl mä sen verran lapsist välitän ja huolehin. ja vaik räsäsen setä muka vihaa lapsii – ehhehe – nii silti se tulee jupiksen kaa toimee paremmin ku kukaan muu. ne ihan oikeest taitaa ymmärtää toisiaa. kumma ukko. leikkii ja matkii mitä lie veturii. tai karhuu. tai rouva strömperii tost alakerrast. kävelykeppi kouras. mä pelkään et se viel kaatuu. mut jupis vaa kiljuu haltioissaan. joskus tuntuu, et körmy on ite tullu skidiks uudestaa. vaik ei se o. onneks koti nurse käy kuiteski hoitamas sen jalkaa ja tsiikamas samal sen kuntoo pari kertaa viikos. jupiksel varatun turva tutin äijä kuiteski pistää aina piiloo pöydält ennenku tiina nurse ehtii eteisest sisälle asti. ettei kuulemma syntyis väärii käsityksii. ja juorui. vaik yksityis asiaha toi pervoiluki nykyään on. ja koti nurseil vaitiolo velvollisuus.


  Terveisin Yksipallisen poika
  *

  No comments: