December 30, 2012

Erik Almqvist ei ehtinyt oppia, että 'oman' joskin samalla virallisesti hyväksytyn lain noudattaminen mahdollistaa paljon tiukemman ja tuloksellisemman 'rasismin' kuin oma laittomuus, jolla ei ole parlamentaarista hyväksyntää.

Rautaputkiskandaali johti ruotsidemokraatin eroon parlamentista.
AFP
FREDRIK PERSSON / AFP
Erik Almqvist.
Erik Almqvist
 
Tukholma. Siirtolaisvastaisen Ruotsidemokraatit –puolueen kansanedustaja Erik Almqvist, 31, eroaa puolueesta ja jättää Ruotsin parlamentin. Almqvist kaatui videoon, jossa hän rautatankoa heilutellen esittää rasistisia solvauksia kahdelle pikaruokaravintolan edessä seisovalle miehelle.
"Ei, tämä ei ole sinun maasi vaan minun maani", Almqvist uhoaa videolla toiselle miehistä.
Paikalle tullutta naista Almqvist herjaa viranomaisten käsiin päätyneellä videolla "pikkuhuoraksi". Almqvistin lisäksi videolla esiintyy kaksi muuta Ruotsidemokraattien toimihenkilöä.
Almqvistin kansanedustajapaikan ottaa Anna Hagwall, 59.
Puolueen talousasiantuntijana profiloitunut Almqvist joutui jo marraskuussa luopumaan tästä tehtävästä, kun kaksi vuotta vanha kohuvideo nousi Expressen –lehden kautta julkisuuteen.
Videon oli ottanut puolueen oikeusasiantuntija Kent Ekeroth matkapuhelimellaan.
*

5 comments:

Valkea said...

No, onneksi on vielä ihmisiä, jotka uskovat monietnisyyden siunauksellisuuteen:

http://www.amnation.com/vfr/archives/011876.html

http://www.amnation.com/vfr/archives/024110.html

http://www.amnation.com/vfr/archives/011093.html

Rauno Rasanen said...

Tuota se arvoliberalismi hulluimmillaan teettää. Almqvist puolestaan on esimerkki käänteisestä hulluudesta.

En ymmärrä monietnisyyden tai ylipäätään etnisyyden käsitettä ja sen realistista käyttöä, koska de facto ei ole olemassa mitään 'kansaa tai kansoja' - on vain sukulaisuussuhteita, jotka eivät kuitenkaan de facto sido tai velvoita yksilöä, ellei hän itse niin halua.

Koska mitään ei de facto ole kuin de facto [kuvauksena, funktiona, derivoituvuutena jne.], mikään ei myöskään tähän nihilistiseen positioon asettunutta [sen loogisen mahdollisuuden/välttämättömyyden tiedostanutta] yksilöä normatiivisesti sido. Luonnontiede taas on triviaalia, joten sen sitovuus vertautuu vaikkapa painovoimaan ja hengittämiseen - so what?

Valkea said...

Rauno,

ihmisillä on automaattinen ja nopea samanlaisuuden asteen havaitseva psykologinen moduuli. Mitä samanalaisempi havaittu henkilö on, keskimäärin sitä positiivisempi on automaattinen tunnereaktio. Tämä reaktio voidaan myöhemmin "kumota" kognitiivisesti ja tietoisesti etuaivolohkojen toiminnalla, mutta sen seurauksena tukahdutettu tunne voimistuu. Siten liberaalit tuntevat sisimmässään voimakkaampia kielteisiä tunteita erilaisia ihmisiä kohtaan kuin konservatiivit. Nämä automaattiset similariteettipreferenssit ovat voimakkaampia ei-valkoisilla kuin valkoisilla ja heillä on vähemmän kykyä päällekirjoittaa niitä kognitiivisesti. Ei-valkoisilla myös ulkopuolisiin kohdistuvat vihareaktiot ovat suurempia.

Similariteettipreferenssi on tärkeä yhteistyön, yhteenkuuluvuuden, vastavuoroisuuden, luottamuksen, uhrausvalmiuden jne. perusta. Jos suomalaiset jättävät nämä käyttämättä, he tekevät sen omaksi vahingokseen. Muut etniset ryhmät eivät tee samaa virhettä, ja hyötyvät niistä. Monietnisyys heikentää em. tekijöitä kantaväestön keskuudessa, ja murentaa siten kaikkia hyvinvointivaltion perusteita veronmaksuhalusta työn ja asuinalueiden standardeihin. Tämä siis sen päälle, että maahanmuuttajat heikentävät omalla toiminnallaan, kyvyttömyyksillään ja tekemättä jättämisillään kaikkia elämisen, olemisen, hyvinvoinnin, koulunkäynnin, sairaanhoidon ja työnteon standardeja Suomessa.

Vasemmistoeliitti ajaa maahanmuuttoa omien itsekkäiden lyhyen tähtäimen etujensa vuoksi, esim. byrokratian turha paisuttaminen ja eliitin suojatyöpaikkojen lisääminen (ns. maahanmuuttajateollisuus), mutta on erikoista, että vasemmistoeliitti on saanut niin laajalti manipuloitua tavalliset kannattajansa toimimaan omien etujensa vastaisesti ja kannattamaan maahanmuuttoa.

Katainen sanoi juuri haastattelussa, että hyvinvointivaltioon ei ole enää varaa. Rahat on syydetty maahanmuuttoon, etelä-Euroopan pohjattomaan Eu-kaivoon, eliitin kansainvälisiin "pyramidinrakennus" hankkeisiin, eliitin korkeisiin palkkoihin ja etuihin (osa tähänkin), jne., ja valtion toimintaa on pyöritetty kestämättömällä lainaamisella. Loppu alkaa häämöttää. Tarvitaan vain kansainvälinen talousromahdus, ja Suomi vajoaa hautaansa. En usko tämän olevan tavallisten vasemmistolaisten, tai yleisemmin tavallisten suomalaisten etu.

Tämä kirjoitus on osaltaan similariteettipreferenssin tuotos. Ideologis-uskonnollis-poliittisesti me olemme aika kaukana toisistamme. Jos kyse olisi pelkästään näistä, en tuhlaisi aikaani ja energiaani tähän tai käyttäisin niitä ehkä vastustamiseesi. Kirjoitan kuitenkin niinkuin suomalainen kirjoittaa toiselle suomalaiselle. Ei silloin ole väliä muilla eroilla. Suomalaisten takia kannattaa tehdä uhrauksiakin. Jos suomalaiset olisivat käyttäneet similariteettipreferenssiään ja yhteenkuuluvuuttaan järkevästi, nykyisiä ongelmia ja uhkia ei olisi, eikä niitä tulisi.

Riku Riemu said...

Talouden näkymät ovat tällä hetkellä paremmat kuin koskaan. Niille joille ovat, muilla menee tietysti huonommin.

Rauno Rasanen said...

Yleistyksesi, Valkea, ovat jotain aivan muuta kuin tiedettä.

Similariteetti-preferenssi on jälleen yksi kognitiivis-mentaalinen malli lisää rasismin [pseudo]tieteelliseksi oikeuttamiseksi.

Käsitteet ja 'kognitiiviset moduulit' tässäkin muuttuvat ja vaihtelevat, mutta itse tutkimuksen tarpeen tieteellis-poliittinen motiivi ja intentio on se sama vanha kuin oli esim. Alfred Rosenbergillakin: sangviiniset mutiaiset ovat tyhmempiä ja moraalisesti löysäperseisempiä kuin vaaleat nazi-viikingit.

Tuohon smil/pref.-halpaan ei voi tosissaan retkahtaa kuin synnynnäinen umpikonservatiivi, jolla on alttius rasismiin jo geeneissä [se on siinä 17:sta vasemmanpuoleisen ketjun geenissä, joka sijaitsee 9:nä alhaalta laskien: siinä se on - ja sellainen pitää, Valkea, poistaa sinultakin, jottas vähän järkiintyisit].

Tiedemiehen kommentit Valkealle Kansankokonaisuuden blogissa ovat herkullista luettavaa, mitä tähän aiheeseen tulee.