June 9, 2010

Wanted - dead or alive: Björn Wahlroos - entinen maailmanparantaja-stalinisti, nykyinen ultraliberaali köyhien kyykyttäjä (taustalla sama romanttis-kyyninen idealismi, mutta aatteellinen takki on kääntynyt matkalla täysin)

Björn Wahlroos (1969) toteaa videolla, että vasemmistolaiset ihmiset pyrkivät luomaan onnellisen maailman (hehheh - vitsi vitsi vai mitä Nalle!) ohjelmassa Ungdom för helvete syyskuussa 1969 - http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=5&ag=35&t=&a=4221.

(Linkkilisäyksiä ja arviointi erääseen Wahlroosin täysin pieleen menneeseen ennustukseen - klo 23.45).
1
Wahlroos (2010) suosittelee euroalueelle lääkkeeksi lisää liberalisointia.

'Ei kyse ole siitä, että ihmiset olisivat vakavasti huolissaan siitä, että valtiot eivät maksaisi velkojaan, vaan eurooppalaisen sosiaalisen mallin kriisistä. Meidän täytyy ajatella uusiksi sosio-ekonominen mallimme, Me emme voi jatkaa ihmisten verottamista kuten tähän asti emmekä voi jatkaa köyhyyden ja hajonneiden perheiden tukemista', Wahlroos sanoo.
*
Nyt on erinomainen tilaisuus soveltaa kokoomuslaisten 'laki-on-kaiken-yläpuolella'-periaatteita heidän omaan politiikkaansa. Björn Wahlroos on nimittäin lopullisesti irtisanoutunut paitsi Suomen laista myös eurooppalaisen liberaali-demokratian viimeisistäkin demokraattisuuden rippeistä.

Tästä johtuen julistamme Björn Wahlroosin rikolliseksi, joka tulee mitä pikimmin saattaa Haagin ihmisoikeustuomioistuimen eteen vastaamaan sanomisistaan ja toimistaan.

Koska Wahlroos yrittää välttää oikeudenkäyntiä palkkaamalla huippukalliita lakimiehiä (kapitalistisen järjestelmän portinvartijoita) puhumaan valheen totuudeksi ja päinvastoin, kenellä tahansa on Wahlroosin tavatessaan oikeus pidättää hänet.

Mikäli Wahlroos ei ole suostuvainen lähtemään Haagiin (hän tietää saavansa elinkautisen), kenellä tahansa on silloin myös oikeus tappaa hänet siihen paikkaan, koska kyseessä on kansainvälinen rikollinen - terroristi, joka on äärimmäisen vaarallinen maailman yli kahdelle miljardille köyhälle ihmiselle.

Jos joku närkästyy edellä kirjoitetusta, hän ei ole tajunnut sen perimmäistä opetusta. Etsintäkuulutuksen ankaruus on nimittäin suoraan verrannollinen Wahlroosin irtisanoutumiseen tasa-arvon periaatteesta. Sillä maailmassa, jossa vallitsee wahlroosilainen, ultraliberalistinen epätasa-arvo (kokoomuslainen 'tasa-arvo'), kaikki ovat toisilleen avoimesti vapaata riistaa. Tämän vuoksi Björn Wahlroos tulee vain maistamaan omaa lääkettään (loogisesti ja empiirisesti loppuun asti vietynä), jos joku sattuu esim. tappamaan hänet.

(Edellä kirjoitettu saattaa tietenkin kyseenalaistua, mikäli Wahlroos palkkaa Martti Ahtisaaren avustajakseen 100000000 eurolla + 3000000  x 3 euron bonukset (tuloksesta riippuen). Ahtisaari kun osaa tarpeeksi rahaa saatuaan puhua vastustajat pyörryksiin ja saada heidät luulemaan, että Wahlroos puhuu ja toimii bona fide - hyvässä uskossa.)

2
"Kelan pääjohtaja Jorma Huuhtanen paheksuu talousvaikuttaja Björn Wahlroosin lehtilausuntoa köyhyydestä. Wahlroos sanoi aiemmin tällä viikolla Financial Timesin haastattelussa, että köyhyyttä ja rikkinäisten perheiden tukemista ei voi sietää.

Huuhtanen kertoi toimittajatapaamisessa Helsingissä keskiviikkona, ettei ymmärrä tasa-arvon polkemista.

"Jo perustuslaissa on annettu ihmisille tiettyjä lupauksia. Tällainen puhuu niitä vastaan", Huuhtanen sanoi.

Huuhtasen mukaan rahaa ei Suomessa syydetä kenellekään, vaan avustusten myöntäminen on tiukkaan kontrolloitua. Tarvetta olisi enemmälle, mitä nykyisin voidaan antaa.

Perusturvan taso on heikentynyt huomattavasti 90-luvulta näihin päiviin.

Wahlroosin esittämää näkemystä ovat kritisoineet muun muassa avustustyötä tekevät järjestöt. Wahlroos ei ole halunnut julkisuudessa kommentoida haastatteluaan."
*
http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Wahlroos+EKPsta+puuttuu+ammattitaitoista+ty%C3%B6voimaa/1135257383166
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kelan+Huuhtanen+paheksuu+Wahlroosin+k%C3%B6yhyyslausuntoa/1135257428793
http://fi.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B6rn_Wahlroos
http://fi.wikiquote.org/wiki/Bj%C3%B6rn_Wahlroos
http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Bj%C3%B6rn+Wahlroos+s%C3%A4%C3%A4st%C3%A4isi+valtion+menoja+lopettamalla+kehitysavun/1135254815670
http://www.tekniikkatalous.fi/tyo/article56626.ece

http://www.uusisuomi.fi/raha/47146-bjorn-wahlroos-kesalla-helpottaa - Nallen ennuste talvella 2009, ja hehheh - kylläpä helpottikin. Tässä meillä varsinainen sammakkomies talousanalyytikkona. - Muistutan samalla, että mikäli noudattaisimme kirjaimellisesti Wahlroosin talouspolitiikkaa, hän itse ja moni muu hänen linjoillaan liikkuva uusliberaali äärimonetaristi tulisi ennenpitkää olemaan kuollut mies ilman etsintäkuulutustakin, koska yhteiskuntarauha räjähtäisi tuon talouspolitiikan seurauksena käsiin määrältään eksponentiaalisesti lisääntyvän köyhälistön ja kurjaliston alkaessa kapinoida (pääomahan keskittyisi yhä nopeammin yhä harvempien käsiin).

Joten itse asiassa Wahlroos on itse julistanut oman kuolemantuomionsa - en minä!

10 comments:

Anonymous said...

Kokeilkaapa huvikseen googlettaa Wahlroosin nimellä. Kummallisesti joutuu käyttämään välimuistitallenteita jos aikoo päästä juttuja lukemaan.

On tainnut media saada vähän paimenkirjeitä...

Riku Riemu said...

Googlettamalla löysin wikisitaatti-sivun: http://fi.wikiquote.org/wiki/Bj%C3%B6rn_Wahlroos

Siinä tuo koiran nimittäminen valiokuntaan; vrt. keisari Caligulan väitetty hevosen nimittäminen senaattoriksi.

Björtsyllä menee kovaa.

Anonymous said...

Miten tämä postaus eroaa populistisesta kansankiihotuksesta? Vain kohde on eri, metodi on sama.

HG said...

Siinä tuo koiran nimittäminen valiokuntaan; vrt. keisari Caligulan väitetty hevosen nimittäminen senaattoriksi.

ihahaaavoff snaijaako snart ede hede tjoihijioijjjoojooing

Chris Kylander = HG said...

Wahlroos Suomen tilanteesta.
"Kapitalistisella yrityksellä ei voi olla vallitsevia käsityksiä ja käyttäytymissääntöjä, jotka koskevat hyvää ja pahaa, oikeaa ja väärää, arvokasta ja arvotonta, hyväksymistä ja hylkäämistä. Yritys on yhden asian liike. Sen tehtävä on tuottaa mahdollisimman paljon varallisuutta omistajilleen."Tässä on looginen virhe. Kyse on siitä, että tekijä eli ihminen saa edetä suoraan välittämättä kontekstista jos hän välittää ihmisille suunnatuista käytt.säännöistä ja siihen tehtyyn perustuslakiin - muiden ihmisten keskuudessa. Meidän laki koskettaa ihmsiä toisten ihmisten keskuudessa. Ei ole olemassa perustuslakia, joka oli firmat firmojen keskuudessa muuta kuin firma muita firmoja vastaan.

Här fattas en dimension, en nivå för monetär identitet och dess agenter.

TAAS TULI NOBELI - MUTTA ANTAVAT SEN JÄLLEEN JOLLEKIN ISRAELILAISELLE TIETÄJÄLLE JOKA SATTUMOISIN TAAS TAAS JA TAAS TIESI SANOA SEN, MINKÄ MINÄKIN JA KUKA TAAS OLISI VOINUT: OMENAKIN TIPPUU ALASPÄIN; MITEN NYT NEWTON YKSIN OLISI VOINUT SEN SANOA....det är ju löjligt, eller hur Nalle.

Kuka sanoisi, mikä on konteksti kun noustaan dimensiossa korkeammalle eli mikä on firma-dimension konteksti siinä kohtaan? Två upphöjt i två; i fjärde potens hördu catulux.

Anonymous said...

BW on oikeassa, HG puhuu sekavia.

Eikä Newton sanonut, että omena tippuu alaspäin - vaan hän selitti mitä tarkoittaa "alaspäin".

Rauno Rasanen said...

HG ei ole edes kunnon narri vaan häirikkö tai syyntakeeton sekopää.

homogarrulus.wordpress.com said...

Kyseessä on degrowth lapsukaiseni mutta ei tietysti niin, että kansa maksaa vaan siitä että kaikki logaritmit ovat läsnä; aika x-akselille eikä motiivi.

hg said...

BW ei ole oikeassa, BW on vain Jumala.

Arhi Finnsanity said...

Wahlroosin ideologisen uran/ identiteetin keskeinen punainen lanka on aina ollut eliittiin kuuluminen.

Eliittiin, joka sanelee muille järjestyksen, kelpaamisen ehdot ja vallan sävelen jonkin suuren abstraktin tuomarin nuijalla.

Elämän tarkoitus on mukavasti linjassa, kun voi määritellä itsensä turvassa olevaan eliittiin ja uskontunnustuksella määritellä harhaoppiset kadotukseen.

Uskonto toimii pikku kirkonkylissäkin samalla periaatteella kuin globaalien pörssipelaajien statusideologiassa ja ahneuden raakaa voimaa mittaavassa libidokarnevaalissa.

Hurmaannut sitten kirkkoherran tai lahkon saarnaajan vamuudesta ja ulkopuolisten syntisten/ riittämättömien tuomitsemisesta niin identiteetin rakentaminen ideologisen ryhmän ehdoilla tuottaa suunnatonta tyydytystä juuri paremmuuden tunteen kautta.

Pelastus!
Sisäpiirille.

Sosiaalisen ylemmyyden suure on oiva oman persoonallisuuden korvike.

Pörssikeskeinen kasinotalousajattelu on nyt myyty meille epäideologisena poliitikkojen kiistämättömänä Jumalana, "realiteettina", mutta ehkä ihmiset vähitellen huomaavat että kyse on aina puhtaasta ideologisesta.
Wahlroos on oiva esimerkki oidipaalisesta konfliktista ja äitifiksaatiosta. Tyyppi ei ole uskaltanut tehdä sisäistä isäntappoa, omaa persoonallista eriytymistään, ja siksi turvautuu aina suureen äitiin, oli se sitten Stalin tai epäinhimillisyyden huipentuma ja oikeuttaja, pörssi.