November 30, 2009

Seksikäs Paula Vesala napapaidassa

Paula on iiihana honey.
*
Paula Vesala on sata 17½ kertaa seksikkäämpi kuin Sofi Oksanen.
*
http://www.youtube.com/watch?v=tYx0DvhRcCY
Pätkä PMMP:n Rusketusraitaa Ankkarockissa 2009. - - Mira leikkaa Paulalle napapaidan.
*
Video, 2003
*
Helvetin Hyvin Menee.
Sä kysyt multa miksi oon vihainen
ja ikkunasta puluille kiroilen
(Äääk, rapates roiskuu)
Mulla on sulle pikkuinen salaisuus
alaston mies on mulle asia uus
(Mikä toi on? En mä haista.. Oikeesti!)

Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat
Lähdetään lennolle
Näytä mulle missä sul on rusketusraidat
piirrä ne kartalle
Helvetin Hyvin Menee

Mun perhe oli himovanhoillinen
Ne kielsi multa seksivalistuksen
Mä mietin usein että missä sen teen
Valitsen junan taikka lentokoneen

Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat
Lähdetään lennolle
Näytä mulle missä sul on rusketusraidat
piirrä ne kartalle

Kaadetaan viinii, tartutaan kiinni
Lennetään taivaan lintuja päin
Kaadetaan viinii

Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat
Lähdetään lennolle
Näytä mulle missä sul on rusketusraidat
piirrä ne kartalle
*
http://www.iltalehti.fi/popstars/2009110410540518_ps.shtml

18 comments:

Homo Garrulus said...

katsoin mitä google sanoo zizekistä ja nyt olivat lisänneet minun ymmärrykseni Hegelistä ja Marxista hänelle. Joten tänään kuulemme varmasti senkin?

Tässä copypaste wikin korjauksesta joten ei sekään ihan eettinen virma ole:

"Sivua on viimeksi muutettu 1. joulukuuta 2009 kello 04.35." Tuli kiire, koska Zizek on tänään täällä. Hän on täällä tänään.....hän on täällä tänään (=bluffi myös).

Kaikki on bluffia koska sen he osaavat. Ja napa-paidat ovat ainoa asia mitä kuolaavat sadistit ja pervot enää jaksavat miettiä. Onpa dekadenssia älymystö-kieleen puettua.

Rauno Rasanen said...

Jos sais tarkemman linkin please.

Homo Garrulus said...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Slavoj_Žižek

Homo Garrulus said...

Lisää kommentti kohteeseen KOMPOSTI
"Sokea ei näe..."
2 kommenttia - Näytä alkuperäinen teksti
Tiivistä kommentit
Homo Garrulus sanoi...
Sivua on viimeksi muutettu 1. joulukuuta 2009 kello 04.35.

30 marraskuu, 2009


Homo Garrulus sanoi...
Tuo lukee wikin alareunassa slavoj zizekin kohdalla koska minä selitin miten fokalisointi toimii ja sen he siirsivät heti oitis omalle artistille eli zizekille.

En tule raportoimaan mitään filosofiaa tänne ddr-nettiin enää. On jo ymmärretty, että tässä leikissä ei ole enää vasenta eikä oikeaa eli ei ole politiikkaa koska ei ole juuri enää poliittisia subjektejakaan tallella.

Ihmiset ovat kusetettu silmään niin rajusti että uskovat että nyt pitää kurottua kohti vasenta ja heti kun kansa siirtyy johonkin suuntaan (ihan sama) niin fokalisointia harrastava natsiporukka saa ylläpitää tahtipuikkonsa.

Se on se mistä he taas nauttivat. Vallasta vaikka siinä ei ole edes mieltä niin keksivät että olisi. Kuvittelevat, että johtuu siveyskasvatuksesta. Hyi hitto ja sen takia aiheuttavat vasta ongelmia siveyteeen. Rakkaus kuolee nimittäin.

30 marraskuu, 2009


tässä on kaksi (2) kommenttia mutta kompostin sivu ei näytä kuin yhden etusivulla vaikka on päivitetty. Mitä tämä maailma oikein edustaa; ensin annetaan kuva vapaasta kirjoittelusta ja sen jälkeen kun kirjat ovat hävitetty niin lyödään täys sensuuri päälle ja toopet ovat loukussa. Uskovat, että kirjoitus menee perille eikä mene. On vain pinnalla jotenkin eli oman koneen kuvassa, ei muiden. Paska koko alue, täysin roistobisnes.

Homo Garrulus said...

Niin yksi asia vielä;
miten minä kirjoitan 1 pvä joulukuuta ja myös mitä on korjattu wikiin 1 pvä joulukuuta näkyy kompostilla 30 pvä lokakuuta.

Kelloa ne rustaavat, että asiat tulevat vastaisuudessa näkyviin sillä lailla kuten itse ovat sen halunneet eli sepittävät omia juridisia satuja itselleen ensin kellon avulla ja sitä aikovat sitten kusettaa kun ja jos joutuvat kiinni. Katsokaa nyt; olin minä ensin. jne jne

Minä en kestä tätä kakara-maailmaa josta ei ulos pääse. Missä on AIKUISTEN ELÄMÄ JA MAAILMA????

ihan sama onko kapitalistinen tai sosialistinen tai vaikka alkukantainen kunhan olisi aikuisia johdossa.

Homo Garrulus said...

Tuo on kirjoitettu 1 pvä joulukuuta ja silti kompostin kone on lokakuussa.

Minä en kestä tätä infantiilista maailmaa enää. On ihan sama onko kapitalistinen tai sosialistinen, vika on ihmisessä ja sen sadismissa, kuolemanpelossa, raukkamaisuudessa, infantiilisuudessa EIKÄ politiikassa koska v-mäinen fasisti/kansallissosialisti ovat samalla lailla pimeitä. Ääripäät ovat samasta juuresta vaikka ovat kapitalisteja tai kommunisteja.

Rauno Rasanen said...

Hoo Gee,

ota nyt viimeinkin se vihreä pilleri siitä kirjoituspöytäsi vasemmalla laidalla olevasta purkista. - - Siitä missä lukee peace, love and understanding. - - Vai joko sä otit? - - Hei - - ei niitä saa ottaa kuin 3 (kolme) kpl/vrk.!

Homo Garrulus said...

Vika on identiteetissä.

Katsotaan puhuuko Zizek siitä vai politiikasta. Let us see. Jos minä nyt jotain puheesta ymmärrän....(minä en tajua kuultuna tekstiä nopeasti, olen varmasti kuulovammainen jos joku haluaa etsiä minusta vammoja: minä opin silmillä ja ajattelemalla asiat synteesiin ja analyysiin, en siis kuulemalla miten toinen argumentoi (en siis pysy mukana tekstissä; en kykene jäsentämään kuultua tekstiä kuten muut).

Minulla on toinen korva täynnä arpia mutta nainen, joka on tutkinut korviani sanoi ylimielisesti, ettei löydy vikaa. Mutta on kyllä ja siksi kuulen signifikaatiot liian helposti mitä muut eivät mutta se on jo musiikkia. Mutta musiikki (tone-of-voice) ei ole sama kuin tekstin sisältö ja merkitys. Minä siis kuulen äänen identiteetin mutta en sen valheita.
Tai kuulen, että ääni valehtelee mutta ei sanoina vaan äänen symboliikasta kuten Mead sen tajusi.

Homo Garrulus said...

Kaua be oiukkerusu oerseebseeb, eli työnnä pillerisi sinne jonnekin rakas Kaisu.

Rauno Rasanen said...

Mä työnsin. Hyvää teki.

Homo Garrulus said...

Sinä ja sun pörröpäät. Suksi suolle kiusantekijä; kaalikeitto vasta pierattaa, pierauttaa, pruttingmaking.
Makes more pruts; pruttides, les pruttoes. Minä en bikinirajoja enää läskin välistä löydä; sekin on uusi kokemus - olen ollut tuollainen samanlainen littanavatsainen until now: kun lehmät rupesi hyppimään huulilla.

eksä said...

hahaa

Anonymous said...

Sinä olet HG Hepokatti: kävelet kankeasti. (Äläkä piereskele, voi Hitto!) Toisaalta, vaanit ihmisiä kuin laiska Boa, laskiaisbulla..?

Homo Garrulus said...

Minä pierin niin paljon kun vatsa antaa myöten. On ihana suorastaan emansipoiva tunne, helpottaa voin kertoa. Vihreät pillerit ovat aivan turhia siinä tunnelmassa.

Slavoi on höyrypää. Hänen oikea näkemys on hänen herkkyys mikä on kaikilla oikeilla taiteilijolla. Hänen naivi kuvitelma miten kapitalismi toimii on minun mielestä väärä. Mies on muuten söde kuin filosofit yleensä: sekava, partainen, ei-konventionaalinen ja luova niin että tuntuu. Hän on siis ihastuttava ja ihailtava; en vaan osta hänen näkemystä kapitalismista.

En ole kommunisti. Olen edelleen kapitalisti mutta en sodan kautta rahansa saavia kapitalisteja auttamassa. Minä koen, että älylläkin pitää olla joku paikka. Sitä etsin ja sen takia yritän olla LIITTOUTUMATON olen siis kuten Suomi hitto vie LIITTOUTUMATON JOS SE KELPAA HERRANEN AIKA.

Jos se ei kelpaa lentäkööt täältä ulos kaikki ne, joiden suvut ovat joskus olleet jotain muuta. Menkööt siis koteihinsa minne lie kaikki ne, jotka eivät jaksa olla tolerantteja. Ks. tämän päivän Hbl jälleen - siinä yleisön sivulla on hvyä erottelu toleranssin ja kunnioituksen välistä.

Molempia pitää olla enkä ymmärrä tätä kakaramentaliteettiä mikä laittaa, anteeksi panee, valitsemaan.

Zizekille terveisiä: minäkin olisin tuon kaiken filmien ja median maailmasta osannut: miksi näitä ei valmenneta, miksi siis salataan niin paljon idealismin osalta? Kirkkoko se siellä ei usko itseensä? Minä olen uskovainen enkä silti pelkää kertoa miten ideologia rakentuu.

Pitääkö minun tulla coachaamaan kirkkoa? Saatte kuulla miten usko toimii kun se toimii?

mikis said...

Zizekin ajatukset ovat ajatuksia jotka tulevat kelle tahansa ihmiselle, joka ajattelee, mieleen. Sen takia hän niin tärkeä onkin.

komposti said...
This comment has been removed by the author.
Rauno Rasanen said...

Okei.

Onks kaikki okei?. - - Okei.

http://kummeli.weebly.com/onks-kaikki-okei.html

Homo Garrulus said...

Heitetäänkö pois paidat ja housut....jooooooooooo
and I enjoy my symptom. Hmmm onko tämä rakkautta, onko tämä edes erotiikkaa vai onko se halpaa populismia? Tapa sitouttaa reittä pitkin? Siinä on jotain, jota ei kukaan ole tutkinut koska sitä ei voi ihan helposti nähdä, ymmärtää ja vielä vähemmän myöntää.