November 18, 2009

Tappakaa Citykanit-liike vaatii lisää oikeuksia

I
(Kielimafia ryystää kahvia ja editoi tekstiin lisää propagandaa - viimeksi klo: 08.40.)

En löytänyt kuvaa Juppe Puputista, mutta häntä edustakoon tässä päreessä 'viaton' citykanin poikanen, joka on vain etäistä sukua Jupelle, mutta silti hyvin - joskin ikävällä tavalla - mediaseksikäs näinä hillittöminä aikoina, jolloin ihmisen taistelu luonnon uhkaa vastaan kiihtyy jatkuvasti.

Koska homo-helsinkiensin tulevaisuus on vaakalaudalla, vaatii populistinen Tappakaa Citykanit-liike saada jokaiselle perus-helsinkiläiselle oikeuden jopa aseellisin keinoin estää lähes kaikkialle kaupunkiinsa tunkeutuneen, levottomuutta herättävän maahanmuuttaja-jyrsijän mistään piittaamattoman etenemisen.

Addressia tappo-oikeuden puolesta kerätään ja kiihkeää blogikeskustelua harrastetaan. - - Näin siis demokratia epäilyistä huolimatta yhä vielä toimii, kunhan vain elintasoamme ja lopulta jopa henkeämme uhkaava vaara ensin koetaan liian ahdistavaksi ja sisäistetään - tässä tapauksessa jokaista helsinkiläis-suomalaista yhdistäväksi 'aatteeksi'.

Tappakaa Citykanit-liike ilmoittaa valmistautuvansa mittavaan kaupunkisotaan etsien paraikaa vapaaehtoisia nuoria miehiä 'suojeluskuntiinsa'. Liike suunnittelee kanien saartamista suureen ghettoon jonnekin Malmia ympäröivien slummialueiden tienoille. Kun kanit on saatu motitettua ja suljettua yhteen paikkaan, ne on erittäin helppo 'eliminoida' siellä sekä yksitellen että perhekunnittain, kertoo liikkeen johtaja - Lapualla syntynyt - Vihtori 'Ville' Ylä-Kanttila.

Puolueeksi järjestäytyvä TaCi-liike kehottaa kaiken ikäisiä helsinkiläis-isänmaallisia miehiä ja naisia liittymään tuholais-kanien vastaiseen taisteluun viimeisimpien iskulauseittensa siivittäminä:

- Tapa citykani sukupuuttoon - turvaa lastesi tulevaisuus!
- Laittomasti suomalaisessa city-luonnossa liikkuvat listittävä!
(- Huh! - lat.huom.).

II
Juppe Puputin esittely on tarkoitettu syvästi huolestuttavien pääuutistemme loppukevennykseksi.

Introduction:
Juppe Puputti on jänis, joka asuu metsässä ystävänsä Nalle Lärppäkorvan kanssa. Eräänä päivänä Juppe saa kirjeen äidiltä, joka pyytää, että hän tulisi Yhdysvaltoihin häntä tapaamaan. Juppe matkustaa salaa laivassa Yhdysvaltoihin ja hän samalla matkalla tapaa "jänikseksi pukeutuneen" tarjoilijattaren. - - Yhdysvalloissa käydään oikeudenistunto, jossa Juppea syytetään salamatkustamisesta Yhdysvaltoihin ja tarjoilijattaren raiskaamisesta. Laivan kapteenia, tarjoilijatarta sekä Juppea kuullaan jokaista kerrallaan tapauksesta. Tuomioksi Juppe teloitetaan sähkötuolissa.
*
Juppe Puputti : Osa 1 (K-15)
Osa 2 on myöhässä.
*
http://flower-winx.webs.com/munkani.htm

2 comments:

Anonymous said...

täällä saaristossa oli yksi saari ihan täynnä kaneja ja maanviljelijat pyysivat ystavallisesti lupaa...tilanne kesti vuosia. ihmettelin silloin helsingin sitykaneja, vuosia sitten. ajattelin etta niita kai hoidetaan kaupungin toimesta jotenkin

Anonymous said...

Truth is a living thing. It's not that thing that you realize and that you hold on to, 'I have realized.' - Adyashanti