December 1, 2009

Kaikki miehet on rottii

Ehhehe - mistäs saatas sulle lisää huumorintajua?
*
*

6 comments:

Homo Garrulus said...

Käsität aina väärin: yksittäinen mies ei ole sitä mitä minä tarkoitan miehellä joka on siinä kohtaan abstraktio kuten vesi, ääni, sähkö tai molekyyli.
On siis nimike jollekin joka tietää. Nainen on nimike jollekin joka tiedostaa ja näkee.

Kun kulttuuri on poistanut näkevän (sehän on hitto soikoon ainoa este enää omnipotenssille) ja sen takia minuakin yritettiin tappaa kuten Brownin kirjassa naisia yritettiin poistaa: nollat ovat liikaa; ykköset ovat ottaneet vallan.

Mutta se on yksisilmäistä. Tee nyt normaali työsi, olet harvinaisen älykäs. Pane se orkesterisi tekemään oikeita asioita, järjestä heitä totuuden mukaan eikä dialogipaskan mukaan.

Anonymous said...

http://www.pileup.com/babyart/blog-images2/pirates.gif

vähän valoa kaamoksee said...

http://pictureisunrelated.com/wp-content/uploads/2009/10/1002.jpg

mikis said...

Kun mies ja nainen paneskelevat he ovat vettä, ääntä, sähköä ja molekyyleja. Totta. Sen lisäksi he ovat myös Verta, Hikeä ja Kyyneliä.

boobs said...

David Bohm proposed a cosmological order radically different from generally accepted conventions, which he expressed as a distinction between the implicate and explicate order, described in the book Wholeness and the Implicate Order:

In the enfolded [or implicate] order, space and time are no longer the dominant factors determining the relationships of dependence or independence of different elements. Rather, an entirely different sort of basic connection of elements is possible, from which our ordinary notions of space and time, along with those of separately existent material particles, are abstracted as forms derived from the deeper order. These ordinary notions in fact appear in what is called the "explicate" or "unfolded" order, which is a special and distinguished form contained within the general totality of all the implicate orders (Bohm, 1980, p. xv).

Homo Garrulus said...

Vain piikojen huoneessa, muuten tietysti rakastelevat, ihastelevat, sulautuvat toisiinsa, kunnioittavat ja ihailevat ja edistävät toisen seksuaalista elämää.

Don't mix. Obektit ovat siis eri asia, ja muijat. Eikun anteeksi omat rakkaat vaimot. pus pus.