July 16, 2009

Oman Lihansa Kurittajat

Salaa otettu kuvan OLK:n iltameetingistä. (Älä sekoita OLK:ta OKL:ään - äläkä myöskään OKL:ään, vaikka houkutus siihen olisikin suuri ja perusteltu).
*
Jos koettelet (!?) ja kuritat ruumiillista lihaasi tarpeeksi pitkään ja jopa ankarasti meidän kanssamme, niin jonain päivänä tulet kokemaan niin järisyttävän Ilmestyksen, ettei siinä ole mitään määrää eikä pienintäkään tolkun häivää.

Sillä kirjoitettu on:

Rakas uskova ystävä, jos kuulut tähän Oman Lihansa Kurittajien (OLK) yhteisöön, sinäkin tulet pian ymmärtämään syyt nykyisiin, ankariin koettelemuksiisi. Jumala aikoo saattaa sinut lupaukseen, jonka Hän on antanut sinulle - ja äkkiä kaikki onkin järkevää ja selvää. Näet, ettei Hän ole ikinä hylännyt sinua. Hänen oli pakko suhtautua sinuun näin - sillä Hän on kasvattanut sinut, valmistanut sinua, opettanut sinut luottamaan Häneen kaikessa. Hän on suunnitellut ajan, jolloin aikoo käyttää sinua - ja se aika on aivan edessä!
...
Pian on tuleva aika, jolloin vallitsee hengellinen nälänhätä, jollaista maailma ei ole vielä koskaan nähnyt. Ihmiset nääntyvät hengellisesti nälkään joka puolella. Mutta murtuneet ja nälän uuvuttamat otetaan yksi kerrallaan ja heille sanotaan: "Tule mukaan - tiedän ihmisen, joka on täyttynyt Jeesuksessa. Heidät on koeteltu, he ovat kulkeneet tulen läpi ja he ovat täynnä Pyhää Henkeä. Heillä on totinen pelastuksen sana sinulle!"
....
Miten sinä aiot suhtautua Jumalan salaperäisiin yhteydenottoihin? Oletko täysin vakuuttunut siitä, että Jumala toimii kaikessa, täyttää sinulle antamansa lupaukset? Voitko sanoa: "Minulle riittää nyt, kun tiedän, että Jeesus on minun kanssani - ja Hän ruokkii minun henkeäni"?


Pidä kiinni uskosta! Älä pelkää - sillä olet Kristuksen koulussa. Kaikki on Hänen valvonnassaan. Äkkiä tulee aika, jolloin taistelusi päättyy, ja voitostasi tulee tosi. Astut esiin tulesta kunnian kantajana - tekemään Hänen tahtonsa Oman Lihansa Kurittajien-yhteisön jäsenenä!
*
http://www.tscpulpitseries.org/finnish/ts921221.htm

http://vallankumous.blogsome.com/category/dg/page/2/

3 comments:

Mummo said...

Rauno, hei,
minusta sinä olit kyllä pikemmin vetovoimainen - -

Jos tämmöinen miehen arvio kiinnostaa.

Hei hei. Pysykäämme ihmisinä.

Rauno Rasanen said...

Mumppu

Nyt vähän punastun ja pokkaan kiitokseksi. - - Tuli niin tyttömäinen olo. Pitäisiköhän vielä niiata snadisti varmuuden vuoksi..?

fan said...

ohh.