July 1, 2009

Kesähitti 2009

Kuvan Johanna 'bikini' Tukiainen löytyy Hymy-lehdestä (ks. linkki).
Tämä äärimmäisen mukaansatempaava ja nupin sekoittava 'matalakulttuurinen?' lauluesitys on omistettu Iinekselle ja Mummolle.
*
http://www.youtube.com/watch?v=lg-JWtmA0Iw
Pirkko Mannola - Pikku pikku bikinissä (1961) - (Itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini) Elokuvasta "Tähtisumua" vuodelta 1961. - Alkuperäisen version kappaleesta esitti Brian Hyland vuonna 1960.
*
http://www.youtube.com/watch?v=a-wUKmlbyDQ
Brian Hyland - Itsy Bitsy Teeny Weeny...(alkuperäinen esitys)
*
http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaista-kuvattiin-nakuna?sort=aakkosittain

3 comments:

Iines said...

Kiitän omistamisesta. Ja ihan oikean kappaleen valitsit. Pirkko Mannola on suosikkisuppusuuni.

Homo Garrulus said...

Minun pitää melkein hämmästyksekseni sanoa, että noin kaunis vartalo ei juurikaan enää naisilla ole? !! Sillä tarkoitan, että lantiot ovat pyöreät eikä suorat kuten anorektikko-ihannenaisella tänä päivänä. Mistä tämä voisi johtua? Käyn jatkuvasti uimahalleissa ja olen sitä tehnyt pian 20 vuotta ja vaikka siellä eniten on vanhempia ja ehkä pikkulapsiakin niin tuollaisia normaalisti kauniita lantiomalleja en ole nähnyt. Nyt näkee sen sijaan korjattuja rintoja voi taivas miten jäykkiä palloja naisilla on ja kun he kuivaavat niitä näyttää hassulta,koska siinä missä omat tissit kuivataan yhtä nopeasti kuin mikä muu massu tai reisi niin pyöreät, pallomaiset tissit kuivataan ilmeisetsti huolella kuten kukkamaljakkoa tai kristallinkuulaa hinkkaisivat. Melkein naurattaa mutta itku olisi oikeampi reaktio.

Meidän kesähitti on siis nykyään toinen ja Mannola on todella nätti mielestäni ja silmät ja miesten silmät ovat kauniita eivätkä irstaita ja kovia. Nämä kovikset näkevät minut sairaana koska minullakin on mielestäni pehmeät silmät; näytän, että olen oikea ihminen enkä kone ja sehän on heille (fasisteille ja kaikenlaisille kääkättäjille) täysin ihmeellistä. PItivät minua siksi sairaana koska eivät voineet nähdä omaa sairauttaan.

Niin se menee mutta evoluutio on ihmeellinen ja ikävä jos tämä on suunta. Ja korjata ei saa koska Himmlerit näkevät minut sairaaksi - he haluavat pallotissit kun niitä on alettu tarjoamaan kaupallisesti???

Rauno Rasanen said...

HG

Tsoh tsoh. - - Eiköhän kyse ole 'vain' Pirkko Mannolan omista (yksilöllisistä) 'evolutiivisista' valmiuksista. Ei niitä voi yleistää ja siirtää jonkin erityisen (aiemman) aikakauden naisten ominaisuuksiksi.

Mannola on tosiaan säilynyt yllättävän vetävän näköisenä ihan vanhemmille päivilleen asti - - Eikä tämä mielipide ole vain minun kuolaavaa huru-ukko-horinaani..(?)