July 7, 2009

Naisia luovassa tilassa


Ylempi kuva Valentina Igoshina, alempi kuva Valentina Lisitsa
Kielimafia editoi tekstin uudestaan 8.7 ja lisäsi myös uuden linkin Igoshinalta klo: 19.35
*
Nyt meni järki jo ainakin toisen kerran tällä viikolla (eka kerta oli katsottuani maanantaina elokuvan Rakastunut Shakespeare). Mutta antaa järjen mennä. Aina se on kuitenkin kotiin palannut. - - Nämä tyttäret ovat kieltämättä todella taitavia sormistaan. Olen vanha ukonrähjäkäs ihmeissäni. - - Kyseisten pianistien muista avuista ja taidoista en äärettömän asiallisena gentlemannina (haha) puhu tässä mitään. - - Molemmilla on joka tapauksessa Chopinin itsensä tavoin mielettömän nopea tekniikka, enkä kuule soitosta yhtään virhettä.
*
http://www.youtube.com/watch?v=qa0Z6g1XJkU
Chopin - Valentina Igoshina - Fantasie Impromptu
Chopin - Valentina Igoshina - Étude Op. 10, No. 5 (Alussa reilu minuutti Igoshinan haastattelua; valtavasti harjoittelua vaatii tällainen taituruus - pelkkä lahjakkuus ei suinkaan riitä).
*
http://www.youtube.com/watch?v=Gi5VTBdKbFM&NR=1

8 comments:

van Vaari said...

Voi hitto, mitä olet taas löytänyt. Kyllä tässä menee nyt sanattomaksi. Tuhannet kiitokset!

Meillä jäi joku jaarittelu kesken, kun lähdin Saksaan, mutta antaa sen jäädä. Kuunnellaan musiikkia, katsellaan soittajia ja nautitaan viileästä kelistä.

Pyhänä menen kuuntelemaan melkein yhtä hyvää venäläistyttöä. Tai lapsihan hän vielä on, mutta jo taituri.

Ollos tervehditty.

Homo Garrulus said...

Tumma vai vaalea? Entäs värjätty valkoinen? Ha, got you: kumpi näistä kahdesta - lyön pesiksellä vetoa, ettet osaa vastata koska olet naistsen siis naisten suuri ihailija.

Homo Garrulus said...

Mitä Z sanoi ihailusta?

peeÄR - mies said...

On se hyvä, että joku keskittyy muuhun kuin Popin Kuninkaan hautajaisiin.

Tän aamun Aamulehdessäkin oli etusivulla HELVETILLISEN iso kuva 'surujuhlasta'.

Ps. En oo käyny 'takoraudan' sivulla. Siä vois olla elämänkerta ja analyysi M.J:n musiikista;)

Homo Garrulus said...

En tunnista kuvista. Olen pahoillani jos pitäisi - en tunnista. Olen tässä suhteessa joskus yhtä surkea kuin hyväkin. Riippuu miksi joku on ohittunut enemmän kuin että kasvot olisi pahat tai etäännyttäviä. En siis kopplaa, auta minua siinä. Olen kiitollinen, jos saan vihjeitä avaamaan kuva(t) paremmin. Tänään kun kävelin kadullla ja kännykkä oli himassa ladattuna niin joku käveli minun perässäni; mies, ulkolainen, hyvännäköinen ja ehkä 55-60 v. ja minä en noteerannut koko heppua mutta kun kenkäni vuori meni ruttuun ja minun piti suoristaa ja pysähdyin niin tämä herra pysähtyi ja katsoi vakuutusyhtiön ikkunaan missä oli verho ja iso juliste jossa ei mitään sen ihmeempää: niitä näkee joka paikassa eivätkä viestitä mitään. Tämä ukko kulki ohi vasta kun livahdin sisään lääkäriaseman ovesta varatakseni aikaa.

Homo Garrulus said...

Ei siis psyykkistä apua vaan ihan normaalia fyysistä.
Ja syy, että sanon, on se, että tämä dudivie ja muut heput skannasivat kaikki minun tekstini ensin kun tulin blogistaniin ja nyt on hiljaista. Oli myös aika milloin autot mustat ja peitetyt seisoivat ovemme ulkopuolella päivin öin ja vasta kun olin lähtenyt ulos niin lähtivät. Tämäkään ei ole enää elämässäni ja jos joku uskoo, että liittyy intian diplomaattiin, joka asui talossamme ei liity koska diplomaattia haettiin aina pääoven edestä, ei roskisaukon takaa missä nämä kärkkyi. Puhelinta kuunneltiin ja tietokonetta on säännönmukaisesti häiriköity ja olen kirjoittanut tästä poliisille. Omat sukulaispojat ovat niin untuvikkoja etteivät tajua - yritin ensin heille. Ovat kakaroita ja tulevat minun hamehelmoihin jos jotain sattuu. On siis paska kun ei ole miehiä kun tilanne on tämä eikä kukaan kerro miksi. On siis tunne, että liikuttaa maailman fundamentteja eikä osaa olla varovainen koska ei tiedä missä suhteessa joku kokee vääryyttä.

ninni said...

oh that Zizek is from a Village?!!

ninni said...

peeär sne sanoi: popin kuningas!