March 27, 2012

Päre-News paljastaa ainoana mediana maailmassa: Papakonstantinou yritti maksaa velkansa luonnossa!

Jutta: 'Rahhooko sie out tuas hyvä Reikan mies vonkuamassa? Ai et ou vai? No mitä sitte?' - - Giorgos: [sensuroitu] - Jutta: - ??!! - 'Sika! Nyt ala männä ninku olis jo! Ei ou eikä tuu!' - - [Georgos poistuu häntä koipien välissä]. - Jutta [itsekseen]: 'Vae yritit  sie riivatun kikolo maksoo velekas luonnossa. Pahaks on piässy vaje Reikassa. Nyt on ihan pakko alakaa kasvattoo riisirahastoo, että uskaltoo soppaalla Rysselin kulumilla iliman henkivartijoota. - - No. Ei meikälääsen morualkato ulotu sentäen nava alapuolelle ninku noolla Aleksanterij jäläkelääsillä. Mie oun temareitten rotestanttinen rotunaanen enkä mikkää reekkalaasen kertakäättö-synninpiästön suana temppelvosu. Oesin lähtennä Suarsellälekkii ja vaekka sammaa saanaa äijiin kansa. Mutta eivät kuhtunneet. Kae tiesvät, jottei siinä saanassa oes voenu suurentuva ko riisirahasto. Ei ou, ei tuu.'
*
http://www.youtube.com/watch?v=sMhTNypcN-Y
Lea Laven - Ei oo, ei tuu
*
http://www.hs.fi/talous/Urpilainen+Euromaiden+kriisirahastoa+kasvatettava/a1305558674262
http://en.wikipedia.org/wiki/Giorgos_Papakonstantinou
http://www.hs.fi/politiikka/Katainen+kommentoi+Urpilaisen+poisj%C3%A4%C3%A4nti%C3%A4+Saarisel%C3%A4n+seminaarista/a1305558531907

3 comments:

Anonymous said...

Se tuo konneella istumine tekköö meijän renkilöistä sellasii huumormiehii, et siin on lähel, et ei pillaha itkuu iha niinku säälist, et siin mieles myö taijetaa kaik olla enemp tai vähemp yhtä tyhmii, ku nuo kaik juuronkerrääjän halvatut ja hölmöläisii kelkas vetävät ja persiin keikuttelijat ruutuloissa.
Miekii olin kurssiloil, jot nyt mie saan tänne laitella, ja leikkii, niit ollaa kaik tyhmii yhes.
Tuo Nokan välimmäinekii pittää kirjaa tääl netis, ni laitan mainonnan siitkii samal, se ku se juoksoo kait ite muual.
http://suolasuinen.blogspot.com/

Rauno Rasanen said...

Voi perkele! Mie lakasemmaa nurmee ja laittelemmaa kiviä siun polkujes pieliin. Mitä sie aattelit ku sie tuon keksit? - - Älä kuule ukko perkele ala pitämää peliäs miun kanssain! - - Usot sie?

http://www.youtube.com/watch?v=3rYjCXLmk9E

Anonymous said...

Miul ku se kiviin kanniskelu on olt veris itel, mut nää naapurlois elävät poloset räjähytteliit kaik meijä tienoot ko kävivät myymää, mettät hyö jo lani sileeks vuosii sitte ja seuraaavaks jää sit kuoppa myytäväks.
Kivest miul on vielä semmone sanottava, et yksinää hääki mätän mökissää lopuks ja sovast en haluu sanoo muuta ko sen, et se on vähäsel järjejuoksul maailmaa tipahtanneen kahelpiänlauman hupiloita ja siitä ainaine puhumine on ko sörkkis olje teräl ommii sittojaa.
http://www.youtube.com/watch?v=gcOr_qQ4Fo8&feature=related