August 31, 2009

Ota neuvosta van Vaari

Matkalla kohtaa mukavia yllätyksiä. - Ota nyt ilo irti irtosuhteista - ikään katsomatta.
*
Kirjoitettu kommentiksi van Vaarille Iineksen päreessä Miksi en löydä miestä?
(Kielimafia teki jo muutoksiaan alkuperäiseen verrattuna - klo: 22.50.)
*
Sinä voisit van Vaari lyödä rahoiksi parisuhdeterapeuttina. Sillä niin kovin helppoja näyttävät nais- ja ihmmissuhteet ylipäätään sinulle elämäsi aikana olleen/olevan.

Ja jottei jäisi mitään epäilystä asiantuntemuksestasi, höystät 'oppejasi' kunnon pedagogin tavoin itse koetuilla käytännön esimerkeillä - vaikkapa viimeisimmältä Siperian juna-reissultasi.

Kas näin Vaari kertoo:

"Baikal-järven kohdalla sinnikkäästi piirittämäni naapurihytin kanssamatkustaja, kypsä ranskalainen kaunotar, Yvonne, suli (kuten olin suunnitellutkin) kuin vaha ja antoi viimein periksi ehdotukselleni opettaa hänelle esperantoa yksityisesti.

Olin nimittäin juuri käynyt ostamassa Yvonnelle viimeisimmältä pysähdyspaikaltamme Irkutskista 29 ruusua, joiden selitin ilmaisevan sekä hänen ikävuosiensa lukumäärää että hänen luonteensa ihastuttavuutta.

Itse asiassa tuo viinaan menevä nainen näytti jo ainakin 55-vuotiaalta ja oli luonteeltaan varsin pinnallinen ja kauan sitten taakse jääneitä menestyksen aikojaan narsistisesti muisteleva uneksija (entinen näyttelijätär).

Sitäpaitsi hän muuttui lähes sietämättömäksi narisijaksi jos samppanja tai votka sattuivat loppumaan (mutta niin ei minun kanssani tietenkään päässyt käymään).

Harkittu imartelu auttaa aina näissä asioissa, ja niin sainkin ylisanojen siivittelemänä lahjoittamieni ruusujen tekemän vaikutuksen ansiosta viettää pari seuraavaa yötä tuon charmanttiin persoonaani hetkellisesti hurmaantuneen rouvan hytissä.

Puhuimme kiihkeää ruumiin kieltä (esperanto oli minulle tietysti pelkkä tekosyy) lähinnä ranskan murteella: 'Qui, je't aime mon amour!'

Loppumatkalla yritin sitten päästä Yvonnesta puoliväkisin eroon, koska hän oli menettänyt mielenkiintoaan meikäläiseen ja ruvennut oikein urakalla ryyppäämään (hän osoittautui pahimman luokan alkoholistiksi) junan votkavarastoa tyhjäksi - minun rahoillani! - - Mitä lopulta tapahtui - sitä en tässä voi kertoa..."
*
Miksi siis jättää moinen kyky hyödyntämättä kaupallisesti? Olethan sitäpaitsi mainosmiehiä. Ja saisi Dr. Phil myös samalla vakavasti otettavan kilpailijan - Dr. Grandpa'sta

13 comments:

van Vaari said...

Hiivatin hauska kuva - ja näköinen! Eiköhän tuossakin istuta jokilaivan kannella näyttämässä anakondalle aurinkoa.

Itse kirjoitukseesi vastasin jo Iineksen sivuilla.'

Mutta kun nyt voidaan jutella näin miesten kesken sanon, että jotain Dr. Gradpappaa todella nykyisin tarvittaisiin. Käyn silloin tällöin katsomassa blogia "Ihmissuhteet ja tasa-arvo" ja ihmettelen, voiko se piparin saanti olla niin sanomattoman vaikeaa.

Itse en ole erikoisen komea, en edes pitkä ja vatsaakin on hiukan kertynyt. Miljonääri en ole, en kovin kuuluisakaan, mutta ei minun ole tarvinnut koskaan uikuttaa naisen puutetta. Riittää, kun tietää, mitä tahtoo ja toimii sen mukaan.

Olisi joskus hauska pakista Dostojevskista. Sinulla on jotenkin kovin syvällinen ja teoreettinen lähestymistapa häneen. Minä näen isossa D:ssä kiireisen, toki lahjakkaan senttarin, joka yritti pitää taloutensa kasassa. No, siitä joskus toiste lisää.

Pidän sinusta tosissani.

Rauno Rasanen said...

Vaari kirjoitti:

'Pidän sinusta tosissani.'

Nyt punastun. Estrogeenini reogoivat välittömästi miehiseen kutsuusi.

*
Mitä Dostojevskiin tulee, niin mikä sitten on liian teoreettista ja mikä ei? Kun jauhaa vuosikausia oikein urakalla teoriapitoista asiaa, niin ei se enää teorialta edes tunnu. Siitä on tullut luonnollinen tapa puhua ja kirjoittaa.

Mutta enhän minä teorioihin ole jämähtänyt. Luen nykyään enemmän näytelmiä ja romaaneja kuin filosofiaa. - - Paluu kirjallisuuteen (toki en ole sitä koskaan täysin jättänyt) on ollut samalla ikäänkuin paluuta nuoruuteen.

Homo Garrulus said...

Tämäkö on sitä, että pitää olla förkkeli?

Rauno Rasanen said...

Mikä/mitä on 'förkkeli'?

Homo Garrulus said...

Esiliina, förkläde.

Rauno Rasanen said...

Förkkeli/förkläde - - niinpä tietenkin...

No joo - jos tuon ukon 'esiliinan' käytön haluaa noin ymmärtää niin mikäs siinä. - Ihan näppärä sanaleikki -;/].

Iines said...

Ei tommost ookkaan. Kuinka sääkin Rane viitsit.

Rauno Rasanen said...

Iines kirjoitti:

'Ei tommost ookkaan.'

On se niinkun näkyy. Vaikkei aito oliskaan. Mutta eikös sanonta kuulu, että vanhus on terve, kun se (vielä/jo) leikkii.

Iines jatkaa:

'Kuinka sääkin Rane viitsit.'

No kyl mää vaa viitsin. Ku mä oon sillai pervo ja vinksahtanu - nääs nääs nääs nääs nääs!!

Homo Garrulus said...

Noita essuja oli myytävänä Roomassa. Näytti vain esiliinoilta ja sitten kun kurkki sen päällimmäisen liinan alle tuli vastaan tuo mustapekka uljas - töttöröö.

Haha, lapseni kanssa naurettiin vanutetulle dildolle jossa kaninkarvoja tyvessä. Kaikkea ne hullut roomalaiset keksivät - berlusconi varmasti ollut tiimissä - vitaali mies kun on (nyt laittaa kirkon jepet riviin ja se on hyvä, eikä yhtään liian aikaisin).

Kaikkeen tarvitaan vitaliteettisymboleja; leipomon jauhoihin ja kaikenlaiseen jauhamiseen.

Iines said...

Niin siis en minä viitannut papan peliin vaan muorin vilautteluun.

Mutta pääasia että on hauskaa ja nautitaan elämästä, sillä ikä on vain kasa numeroita.

Hannele mummu said...

Miksi pitää olla irtosuhde??

Rauno Rasanen said...

Hannele M

No kun pyörässäkin on irtovaihteet ;{/\].

Hannele på Hisingen said...

Ei mun pyörässä..