September 10, 2013

Kokoomuksen Calamity Jane tulee, oletko valmis? Kyllä olen.

Susanna Koski on tunnettu Vapaan Suomen rotunainen, joka tiedetään taitavaksi ulkoryhmien edustajia vakoilevaksi äärioikeistolaiseksi. Susanna Koski on myös tullut tunnetuksi Ville Persu Kokin ystävänä ja taisteluistaan maahanmuuttajia vastaan.
*
Martha Jane Cannary-Burke alias Calamity Jane (1. toukokuuta 18521. elokuuta 1903) oli tunnettu villin lännen hahmo, nainen joka tunnettiin taitavana tiedustelijana. Calamity Jane tuli myös tunnetuksi Wild Bill Hickokin ystävänä ja taisteluistaan intiaaneja vastaan.
*
Suzie Quatro - Can the can
*

6 comments:

Riku Riemu said...

Kokoomusnuoret ovat vielä kovin nuoria ja kehittymättömiä, enimmäkseen alle neljänkymmenen kaikki. Toisaalta ehkä juuri siksi, vaatimusta viikkorahojen korottamisesta ei oltu linjauksiin tällä kertaa kehdattu laittaa.

Vähemmälle huomiolle on jäänyt vaatimus, jonka mukaan mopolla pitää päästä kuuttakymppiä; se saattaa kuitenkin olla järjestölle se kaikkein keskeisin kohta.

Rauno Rasanen said...

Hehheh. Juuri niin. Nauroin ääneen, kun luin sen mopolla-pitää-saada-ajaa-lujempaa-ehdotuksen Hesarista. Kas kun eivät kerralla vaatineet saada mopon virittämistä lailliseksi ja nopeusrajoituksen nostoa kahdeksaankymppiin. Yksilön vapauden ja markkinoitten laissez fairen nimissä. Tolvanat.

Anonymous said...

naiset . ne tykkaa
maahan muuttajista yleensa enem

Ruukinmatruuna said...

Eikös juuri tästä ole Takkiraudassa varoitettu?

Ruukinmatruuna toteaa, että nyt Kokoomus on ylittänyt sen rajan, jossa laitaoikeistolaisuus lakkaa olemasta hauskaa ja muuttuu riesaksi. Ihan kaikkea ei sentään yksilönvapaudenkaan nimissä sovi möläyttää.

mikis said...

Ehkä ujouttaan he eivät kehdanneet ehdottaa sitä että äänioikeus sidottaisiin ansio-/pääomatuloihin. Alle 50 donitsia (50.000 €) vuodessa ansaitsevilla ei olisi äänestysoikeutta. - Perustelu: niin vähän vuodessa tienaavat ihmiset ovat niin tyhmiä että heidän osallistumisensa Valtakunnan asioiden hoitoon aiheuttaisi vain vaivoin korjattavia vaikeuksia. (niin kuin nytkin on nähty.) Toisaalta taas 100.000 € vuodessa ansaitsevilla pitäisi olla 2 ääntä, etc. - Ps. Ansiotuloilla en tarkoita verotuloja. Verojen maksaminenhan on ihan perseestä.

Anonymous said...

Verot on määrättävä valtion maksettavaksi, vaatimme me Tikkurilan Temokraattisen Nuorisoliiton jäsenet, perkele!

Ja meitin mopoihin on saatava ilmaset pensat ja porvarit saa tyytyä munamankeliin! Muuten yhtymme tämän plokin etistyksellisiin mielipiteisiin. Hyvä että joku osaa ajatella niinku kaikki muutkin!