September 24, 2013

Haisevaa geenipolitiikkaa


Yläkuvassa persulainen aito-geneettisen Suomi-sonnin sydänpihvi. Se näyttää hyvältä  - - mutta se haisee. Yök! - - Alakuvassa geneettisesti kelpoinen veturinkuljettaja James Hirvisaari. Senhän näkee jo ihon väristä ja silmien asennosta.
*
Jos James Hirvisaari saa vapaassa demokratiassamme päästää julkiääneen ‘aitogeneettisiä sammakoitaan’, lienee myös minulla oikeus kipeisiin täsmä-aivopieruihin. Kas näin. - - Mr. Hirvisaaren olemus haisee rasismilta ja se haju on kuvottava – paljon kuvottavampi kuin muslimien keittiöaromit tai vaikkapa juutalaisten ‘puhdas’ kosher-ruoka. Mieluummin valitsen kuitenkin islamilaisen keittiön tai juutalaiset uhribileet [en kuitenkaan Iromistressin dogmaattista uhripyttipannua] kuin Jameksen geeni-optimoidun conserve[tive]-pihvin, joka mitä ilmeisimmin on kasvatettu sisäsiittoisesti parhaasta perimästä Impivaara-jalostuksen säilyketutkimuslaboratoriossa, joka sijaitsee optimaalisen geneettisen etäisyyden päässä suomalaisen yhteiskunnan poliittisista ja eettisistä realiteeteista. Hirvisaaren heart-steak saattaa tietysti hyvinkin olla [ainakin Persujen rasistisiiven kriteereillä] geneettisesti parhaan Suomi-Liekki-sonnin lihaa, mutta minun mielestäni se ei ole hyvää – päinvastoin, sillä se haisee jo kilometrien päähän, kuten tekijänsäkin. YÖK. - - Hälyttäkää Elintarvikeviraston geeni- ja veritarkastaja Impivaaraan tutkimuskäynnille ennen kuin hirvisaarelaiset geeni-konservatiivit ehtivät toimittaa tuota jalostettua [pilaannutettua] lihaansa [rotufantasiaansa] Impivaaran tutkimustehtaitten ulkopuolella sijaitsevaan reaali-maailmaan etno-partikularistisen hyve-etiikan kauppanimikkeellä markkinoituna.
*
Valtakunnansyyttäjä pohtii, pitääkö Päijät-Hämeen poliisin käynnistää esitutkinta perussuomalaisten kansanedustajan James Hirvisaaren nettikirjoittelusta.
Asiasta kertoi Suomen Kuvalehti nettisivuillaan tiistaina.
Rasistisista kirjoituksistaan tunnettu Hirvisaari väitti esimerkiksi elokuussa Twitterissä, että ahkeruus olisi "geneettinen ominaispiirre", jota kaikilla maahanmuuttajilla ei ole.
Hirvisaari on aiemmin tuomittu sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kirjoitus käsitteli muslimeita.
Hirvisaaren kirjoitus julkaistiin Twitterissä 17. elokuuta.
Valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske arvioi yleisellä tasolla, että puheet voivat "heijastua käytännön elämässä vihanpurkauksiin".
Maahanmuuttoa ja maahanmuuttopolitiikkaa voi arvostella muutenkin kuin kertomalla, että maahanmuuttajaryhmä on geneettisesti epäkelpo, hän sanoi Suomen Kuvalehdelle [HS.fi, 24.9].
*
http://www.hs.fi/kotimaa/SK+James+Hirvisaaren+kirjoittelusta+harkitaan+esitutkintaa/a1379987856280

6 comments:

Riku Riemu said...

Maailma vain näyttää yhteiskunnan kustantamasta persupalatsista niin toisen näköiseltä.

Yhteiskunnan rahoja Hirvisaari kuluttaa kallispalkkaisena (palkkio) kansanedustajana, ehkäpä päivärahojakin nostaa. Tarvittaessa täräyttää taksilla menemään, siihenkin yhteiskunnan lahjoittamilla lapuilla. Luultavasti eduskunnassa on myös oma kerhonsa lahjattomille muusikoille, jossa nuotit luetaan setelipaperilta. Sokerina pohjalla James (Jim) opiskelee yliopistossa, se se vasta on kallista lystiä. Ei oikein huvittaisi maksaa, en jaksa luottaa häneen siinä sijoitettujen varojen kokonaistaloudellisuuteen.

Mies joka tapauksessa törsää yhteiskunnan varoja niin kovaan tahtiin, että on alkanut jo samaistumaan niihin. Ja täytyy se vähän huoltakin aiheuttaa, pelkää että rahat loppuvat, jos muillekin annetaan.

Junalla työmatkaa tekevänä sanoisin silti, että asiassa on hyvätkin puolensa.

mikis said...

Minusta demokratiaan kuuluu se että idiooteilla on oikeus äänestää Eduskuntaan edustajakseen idiootti. Eihän esim. Iromistress - jos olisi Edustaja - heitä edustaisi. Ps. Tai tuota väitettä en kyllä pysty todistamaan oikeaksi. (Tunnen niin vähän iironmaistereita, ja niin paljon idiootteja. (tuohtuneena) "Esimerkiksi koko tämä Mikkelin seutu vilisee idiootteja!"...

Rauno Rasanen said...

'Maailma vain näyttää yhteiskunnan kustantamasta persupalatsista niin toisen näköiseltä.'

Niinpä. Eikä Persu-Impivaara muutenkaan ole kuin nostalgis-utooppinen fantasia heimojohtoisiin hallintoalueisiin jaetusta maasta/maailmasta. Muistakaamme esim. Vanhan testamentin juutalaiset heimot ja määrätyin varauksin samanaikaiset antiikin kreikkalaiset kaupunkivaltiot. Onko paluu tällaiseen maailmaan enää/vielä mahdollinen muualla kuin tiukasti suku- klaani- ja heimosidonnaisen sisäryhmäläisen epärealistisimmissa utopioissa? By the way - missä tällaisia ihmisiä nykyään muuten asustelee – muuallakin kuin kuvitteellisessa Impivaarassa ja/tai purjeveneessä matkalla kohti nirvanaa?

Anonymous said...

Päätoimitaja K. Mannonen tiivistää tämän punavihreän lässytyksen ja epärealistisen verenimijä-ideologian niin tyylipuhtaasti ettei silmiään usko. Mannonen siis kirjoittaa, että vaikka Kouvola on kriisikunta ja irtisanoo työntekijöitään, niin on oikein ottaa sinne kongolaisia turvapaikanhakijoita, koska

"Sitä paitsi kulut maksaa valtio, ei Kouvolan kaupunki".

Tämä vetää sanattomaksi. Suvaitsevaisten mielestä siis oikeasti jossain on taikaseinä, joka pulppuaa rahaa kaikille, joiden haltuun on uskottu PIN-koodi. Ehkä Kouvolan voisi irtisanoa Suomesta ja perustaa siitä oma protektoraatti, jonne pakkosiirrettäisiin kaikki virallisesti suvaitsevaiset ihmiset. Siellähän sitten miettisivät, kuka maksaa kenelle ja mitä.

Rauno Rasanen said...

Katsopa anonyymi kansallisteatterin Neljäs tie Yle Areenalta ja arvioi sen jälkeen asiaa uudestaan. Suomen hallitukset ovat parina viime vuosikymmenenä helpottaneet kaikkein rikkaimpien asemaa ja leikanneet suhteellisesti eniten köyhimmiltä. Sinä haluat nyt ratkaista Suomen köyhyysongelman lakkauttamalla pakolaisavun ikään kuin se olisi sosiaalipoliittisten ongelmiemme todellinen pääsyy. Haloo!?

Anonymous said...

Vanhoina hyvinä aikoina koulukiusaajat pilkkasivat erimieltä olevia ilkkumisilla ja riekkumisilla, joita oli kahta lajia:

1) Rane on homo, lällällää
2) Rane haisee, lällällää

Onneksi Rane itse on niin valistunut, ettei sorru haukkumaan erilailla ajattelevia homoiksi, sillä sehän loukkaisi homoja.