May 22, 2012

Margareta ja Adele taidenäyttelyssä


Margareta ja Adele kokevat esteettisen elämyksen.
*
Oooh! Katsopa tarkkaan Adele. Ettei vain tuon mustan miesraukan penis ole silvottu. Minä kun en kerta kaikkiaan kestä ympärileikattujen miesten kokemaa tuskaa. Olen niin perin juurin empaattinen ja moraalisesti herkkä. Kenellekään ei saa aiheuttaa epäoikeudenmukaista eikä varsinkaan järjetöntä tuskaa.

Ai ei ole silvottu. No hyvä. Onhan se kyllä niin terveen ja vahvan näköinen. Ja hyvä on taulukin. Esittävää taidetta eikä mitään sekopäistä rappiomeininkiä. Vaikuttava esteettinen elämys. Etten sanoisi erittäin syvältä vaikuttava.

Neljännen peräkkäisen penistaulu-kierroksen jälkeen Margareta huokaisee tohkeissaan, ajatukset oudon sumeina ja tokaisee sitten hormonaalis-esteettisesti virittyneessä mielentilassa::

Taidan tulla toistekin katsomaan. Vaikka huomenna. Tulethan sinäkin Adele? Nautitaan taiteesta oikein kimppakivasti - - hih! Mistä sinä muuten tiesit, ettei se ole silvottu? - - Ai et halunnut, että minulle tulisi paha mieli. Voi kun kiva. No nyt eikun Strömbergin kuppilaan liköörikahville. Näkyiskö siellä vaikka lisää terveitä ja vahvoja taideteoksia - - hihi - - . Mitäs me puumat - hihihi. - - - Mitä sinä sanoit Adele? Munahaukat! Mekö? Kauheeta! Hihihi!
*
http://www.hs.fi/ulkomaat/Presidentti+Zuman+peniskuva+t%C3%A4rveltiin+Etel%C3%A4-Afrikassa/a1305570665081

5 comments:

Riku Riemu said...

Kertovat, että joku taiteilijan renttu olisi vastaavanlaisen tehnyt Niinistöstä, mutta kukaan ei ole huomannut siinä mitään erityistä.

dudivie said...

minäpä näin oikean

Anonymous said...

niinistön

dudivie said...

jenni on kuitenkin jotenkin muuttanut sitä mikäli iltapäivälehtiin on luottamista

Rauno Rasanen said...

Arvatkaas, mistä tässä päreessä on kyse?

Moraalitunneteorian kritiikistä.

Perustelut myöhemmin.