September 3, 2006

Keskustelua, kommentteja, piruilua...

Iineksen "Lastensuojelua" se jaksaa puhututtaa.

(Tsekatkaa viimeisimmät kommentit, niin pysytte kärryillä. Tekstiä on editoitu alkuperäisestä.)
*
a-k.h

Opetteletko morseaakkosia? Siitä loihenkin lausumaan Nietzschen tapaan: "Menetkö naisen luo - opettele ensin morseaakkoset". Vielä parempi lienee: "Menetkö naisen luo - opettele ensin tacit knowledge".

Näillä kyllä selviää pahimmista kommunikaatio-ongelmista.

Panu

Eiköhän asia ole, niinkuin sanot.

Mutta naisille asioitten pitää aina ennenkaikkea NÄYTTÄÄ siisteiltä, kauniilta ja järjestyksessä olevilta. Se, miten ne TODELLA ovat, on heille aina liian kauheaa - ja ehkäpä niin tosiaan onkin...

Sama esitettynä vertauksen kautta.

"Parempi siis maalata lankku söpön väriseksi kuin tunnustaa, että sehän on jo läpimätä tai ainakin raaan höyläämisen tarpeessa."

Iines

Ja mitä pihtaamiseen tulee, niin onhan tuo väitteesi usein ihan perusteltukin. Miehet ovat ns. putkiaivoja etenkin seksin suhteen. Mutta luonto on heidät "ohjelmoinut" sillä tavoin - you know.

Eivät miehet jaksa aina ja loputtomiin näytellä/esittää kaiken maailman kosiorituaaleja herätelläkseen "virallisen" naisensa hormoonitoiminnan.
(Tätä "ongelmaahan" prostituoituja käyttävillä ei ole.)

Olenkin sitä mieltä, että kun mies on muutaman kerran - suuren hurmion vallassa tietenkin - lausunut naiselleen papukaija G. Pula-Ahon kuuluisan rakkausrepliikin käkikellolle: "ah avaa armas, avaa, täällä Roomeo", niin kyllä sillä pitäis jo irrota "optio" koko vuodeksi.

*
Naisten kanssa asiat eivät kuitenkaan etene näin jouhevasti.

Eräs erittäin hyvin tuntemani "feminiini" sanoi aikoinaan, että kaiken pitää tapahtua "luonnollisesti".

"Luonnollisella" arvon Lady tarkoitti lähinnä spontaanisuutta - ikäänkuin kaikki tapahtuisi tuosta vaan itsestään. Hormooni alkaa vaikuttaa vain, jos se on vaikuttaakseen. Ei sitä pelkällä hinkkaamisella pidä ruveta "ärsyttämään".

Mutta tätä logiikkaa äärimmäisyyten asti noudattamalla kaikkien syntyneitten lasten isä on todellakin ollut Jumala eikä mikään örisevä ja lihallinen mies-elukka. Ja naiset tietenkin Neitsyt Marioita.

Edellä kuvatun asenneristiriidan takia esim. minun käytännöllinen - molempien aikatauluun sopiva ehdotukseni (kärjistän toki hieman) eli "huomenna sitten kello 13.30" ei kuulemma ollut "luonnollinen". Kyseessä kun oli kaiken lisäksi keskipäivä..(?!)

Että tällaista (toistan: se oli retorinen kärjistys) naisen logiikkaa on miehen ymmärrettävä/kestettävä seksiasioissakin.

Ei oo aina helppoa ottaa selvää rakkaimpansa sielunelämästä, jota hänen kehonsa "resonoi"...Vai miten päin se nyt menee...

*
En jatka enempää, koska itsesuojeluvaistoni hälytyssingnaali näyttää piippaavan...

3 comments:

Etappisika said...

Asiasta toiseen: Et Rauno sattunut olemaan B.B. Kingiä kuuntelemassa?

Itse en raukoilta rajoilta tähän yltänyt, mutta lukemani pari arvostelua antoivat ymmärtää että paappa oli vireessä, samoin Lucille, edellisen korkeasta iästä huolimatta.

Yhdessä lukemassani jutussa kerrottiin lisäksi minulle uutena tietona, että maestrolla on 15 lasta, ja kaikki eri naisten kanssa. Tämä antaa aiheen mietteisiin... Ja sikäli osunee aasinsiltana myös tähän lastenkasvatukselliseen topicciin; jutussa ei kylläkään mainittu mitä uskontoa tai uskontoja B.B.-isi on katsonut lapsilleen oikeaksi opettaa.

A-K.H said...

En ymmärtänyt äskeisestä juuri mitään, koska en ole viettänyt rokkielämää, mutta BB oli ennen poikaa (siis tyttöä); siis ennen kuin ikääntyminen ja maan vetovoima olivat hänessä tehneet sen minkä ne tekevät.
Ja mitä se Rauno morsettamisesta. Partiossa olen morsettanut pillillä ja taskulampulla. -..-

Etappisika said...

Rokkielämän vieton ja BB:n (ymmärrettynä termin ranskalaisekstensiona) yhdistämisen voi aloittaa vaikkapa tästä, eiköhän tuo väljästi tulkiten rokiksi mene (ja menee jos sinne "rokkiin" mahtuu jopa suomalainen iskelmä eppunormaali- yms. muodossa, sehän on vetoisa kuni suomalainen sosialidemokratia):

http://www.youtube.com/watch?v=sJWjjWTEG2U

Tämä toinen tummempi B.B. kävi hiljattain konsertoimassa Helsingissä (farewell-kiertue kuulemma, ikää miehelle kertynyt jo oliko 81 v.). Kuuluu eläviin legendoihin blues-musiikista puheen ollen. B.B. ei liene koskaan mitään "rokkia" laulellut, ellei sitten suihkussa kännipäin, bluesia julkisesti sitäkin enemmän.

Lucille on nimeltään miehen kitara, ilmeisesti siis naispuolinen nimestä päätellen, ja B.B. on Lucillelle ollut uskollisempi kuin ainakin 15 muulle naispuoliselle taiteelliselle innoittajalleen.

"Plektralla sivelee kieliä ja kaikukopan kohdalta ääntelyttää, vaan ei hylkää BB."
- Vanha blues-sanonta