April 5, 2009

Palmusunnuntain pulmatilanne

Kielimafia korjaili tekstiä klo: 14.30.
*
Avasin äsken oveni kahdelle noidalle. Odotin heitä.

Kahtena aiempana vuotena en ollut päästänyt heitä ronkkimaan yksityisyyttäni, mutta nyt muistin nähdessäni parvekkeelta, kun kolme heistä hiippaili puolen päivän aikaan talojen väliä pukuineen, virpavitsoineen ja koreineen.

Ajattelin: Hitto - nyt mä olen ystävllinen ja annan viiden euron setelin niille pöhköpäille.

Ja kas - ei mennyt kuin vajaa kymmenen minuuttia, niin kaksi noitaa olikin jo ovellani. Noin kymmenvuotiaita tai vähän alle kai molemmat. Toinen oli ruskeatukkainen, aran tuntuinen, pulleahko mutta nätti - Justine-tyyppi - mikäli on hyvän maun mukaista käyttää markiisi de Sadelta kupattua hahmo-analogiaa tässä.

Toinen sen sijaan oli laiha ja ilkeän oloinen pikku blondi - ei ruma mutta luonnettansa kuvaava ilme käyköön tässä todisteesta myös hänen persoonallisuutensa rumuudesta.

Kuuntelin lyhyet rituaalit: hmmm sulle hmmmm mulle ja annoin viiden euron setelin ilkiölle. Läksiäiksiksi sanoin, että älkää ryypätkö niitä (yhteisiä) rahoja.

Hyveellinen ja arka Justine, jonka virpavitsa oli paljon hienompi kuin ilkiön, vilkaisi minuun hämmentyneenä, kun ilkiö puolestaan siirsi häneen pirullisen ja voitonriemuisen katseensa.

Suljin oven. - - Mutta jo parin kolmen sekunnin jälkeen muistin ja oivalsin: tämä Palmusunnuntain perinne on ikäänkuin kaikkien huorien yhteinen kilpailuprojketi, jossa lähdetään liikkeelle porukalla mutta otetaan voitot yksityisesti, yksilöllisen attraktiivisuuden toimiessa viime kädessä maksukriteerinä.

Julmaa.

Omassa päivitystä tarvitsevassa ymmärryksessäni ajattelin että pikku noidat toimivat kollektiivina ja jakavat saadut rahat keskenään tasan. Väärin. Kyse on kapitalistisesta yritteliäisyydesta - ja SATTUMASTA, joka määrää ihmisten rahanluovutuksen motiivit. Irrationaalista puuhaa siis kuluttajan sekä myyjän intressien kannalta.

Miksi hitossa ne sitten lähtevät kahteen, kolmeen pekkaan liikkeelle? Traditioko määrää? Mutta traditio, joka toimii kapitalistisen logiikan puitteissa, tuhoaa koko tradition alkuperäisen idean. Vai?
*
Näen elävästi taas kerran edessäni sen toisen tytön, jolle en antanut mitään, ilmeen, ja tuskainen ahdistus nousee mieleeni. Hämmennys. Sen toisen tytön katsahtaessa ivallisen ilkeästi häneen. Hänen virpovitsansa oli joka tapauksessa surkeampi kuin tällä 'Justinella'.

Nyt häpeän itsekin aina välillä. Toisaalta syytän tietämättömyyttäni, toisaalta sitä, että olisin voinut vielä korjata tilanteen, mutta se viiden euron seteli on viimeinen kukkarossani sillä hetkellä ollut raha.

Aiheutinko nyt tasa-arvoon liittyvän oikeudellisen kiistan vai toiminko täysin oikein (joskin väärin motiivein, koska raha olisi ilman muuta pitänyt anta 'Justinelle' - - - pidin hänestä enemmän ja hänen virpovitsansa oli hienompi - sen tekemiseen oli nähty vaivaa. Ilkimyksen vitsa taas on puolet siitä, minka Justine oli aikaan saanut tai ainakin minulle antanut.
*
Siis. Justine. Pyydän anteeksi. Olet minun suosikkini - ei se ilkeästi katseva blondi vieressäsi, vaikka hänelle tuon viiden euron stetelin annoinkin.

Tämän halusin sanoa ja pyytää anteeksi tyhmyyttäni, vaikka kapitalismissa ei saakaan anteeksi tehtyjä mokiaan. Paras huora voittaa - ei kuitenkaan - taas kerran - tässä tapauksessa. Sinun olisi pitänyt saada se viisi euroa, vaikka ilman muuta intentioni oli, että te jaatte tuon vaatimattoman summan puoliksi keskenänne. Ilmeisesti erehdyin.

Noidat toimivat ryhmissä, mutta jakavat persettään yksilöllisesti, ja siksi heille pitää myös maksaa VAIN yksilöllisen mieltymyksen mukaan.

Kauhea mutta realistinen traditio jos ajatellaan kysynnän ja tarjonnan lakeja.
*
Tämän kokemuksen jälkeen teen näitten pikku noitien suhteen kahdella tavalla: 1) en avaa heille oveani tai 2) annan heille kullekin euron ja käsken painua hornan tuuttiin kauppaamaan itseään!

Fallkullassa, Palmusunnuntaina, 5.4. 2009

26 comments:

Homo Garrulus said...

Huorat? la language

Tapsa P said...

Oi tätä Raunolan pääsiäisen kärsimysnäytelmää!

Lohduttaudu näin: se jonka leimasit ilkiöksi onkin todellisuudessa kiltti ja herkkä pikkutyttö, jonka ilme vain kertoi maailman epäoikeudenmukaisuudesta rumia kohtaan, kun tähän asti kaikki olivat antaneet lahjansa tälle suloisen söpölle pullukalle; ja sitten viimein oikeus tapahtui ja hassu setä antoikin vitosen hänelle! Oi sitä riemua pienessä sydämessä!

Avaa sydämesi meille ja ovesi heille.

Homo Garrulus said...

Tärkeät asiat ei kuitenkaan hoideta missään ovensuussa. Jos ei ole sydäntä / älyä / tahtoa kutsua peremmälle ja kuunnella mistä oikein on kyse voi olla että noitien vaiva menee aivan hukkaan ja mitä pahinta; heidän keskuudessa oven löynti naamaan tarkoittaa sitä, että todella saavat kyytiä koko jengistä. Heitä ei huolita sitten edes omissa noitapiireissäkään koska se femma ei ollut se arvonanto vaan se, että tuli kuulluksi; sai lausua sitä hassua virran-varran-tuore-huore-sulle-mulle-himpsun jne mutta jos se jää niin joutuu noita luudallaan katteineen ja kahvipannuineen saataan pitkäksi ajaksi helvettiin.

I know, been there.

Joku ei päästänyt sisään ja femma oli minun kädessä, yritin antaa senkin varmuuden vuoksi, ettei olisi tuntunut väärältä kerjäämiseltä. Mutta kyllä hyvä ja paha saa kyytiä jos todelliset pahat noidat ovat päässeet kuiskaamaan korviin.

Siksi me kauniit (sydämestä, läskin ja riipputissin alla oleva jyskyttävä lihaskimppu) noidat tarvitsemme sitä katsetta ensin ja femmallakaan ei ole väliä.

Mutta fermma näyttää ilmaantuvan tosi nopeasti koska miehet pitävät meitä huorina.

OK said...

Hyvä pedofiilin kuvaus.

Jos se siis olisi sellainen. Yhteisön kuvana kyky altistua mielikuville on rohkaisevaa. Tämä koskee molempia osapuolia. Niin pikkunoitia, kuin setää raha kourassaan.

Homo Garrulus said...

Hetkinen, mikä tässä oli pedofiliaa?

Minä olen nainen hyvä OK, vaikka edustan narria ja kulkuria. Olen nainen, tavallinen, naimisissa 22 vuotta enkä mitään rikettä tehnyt missään suhteessa mutta minun ÄO on erilainen; näen enemmän ja se herättää pelkoa kaikenlaisissa kvasi-ammattilaisissa jotka vuorostaan ovat jotenkin sairaita, mutta en osaa vielä sanoa millä lailla. Ovat ainakin asettaneet oman kykynsä diagnostisoida niin korkealle, että tekevät sen mennen tullen käytävillä ja kadulla, ovensuussa ja missä vaan joku haluaa heidän ainutlaatuista super-mahtavaa ääntä kuulla. Koska ovat narsisteja itse ja siksi eivät näe, että mm Berlusconi ja muut, joita he ihailevat (!) ovat samalla lailla sairaita.

Terve elää IRL realismissa ja sen voi tajuta kun puhuu sellaiselle kunnolla eikä ylimielinen kylläminäsinuttiedän-asenteella.

Mutta infantiilit teettävät kaikenlaisia testejä, ja en osaa sanoa mikä satuttaa enemmän; nuo sairaat hypoteesit tai ne kummalliset tavat testata ties mitä.

Mutta maailmamme on sairas, OK: sen voit sinäkin tajuta, eikö vaan. Kissakuvioissasikin.

Homo Garrulus said...

Kuvasin äsken sitä elämää jota olen joutunut viimeiset 10 vuotta kestää tyystin yksin koska kukaan ei jaa minun maailmankuvaa. Tunenn itseni kuin äiti joka kulkee keskellä pentuja. Yksi testasi minua niin, että oli laittanut mikin myssyynsä. Minä ihmettelin ja rupesin pelkäämään sillä tämä nainen oli ollut fiksu ennen sitä. Mistä hän siis keksi jotain "testaamista"?

Minä olen myös joutunut kuvattavaksi, salaakunneltavaksi lähiystävien osalta, jotka sitten käyttivät hyväksi hilaamalla omaa statustaan sillä.
Minä en enää aio olla heidän kanssaan ystäviä vaikka on sääli monivuotiselle ystävyydelle. En voi ymmärtää mistä tämä kaikki on saanut alkunsa; kuka ajaa minua kuin noitaa?

Mutta perhe-elämä on normaali ja täällä ollaan palautumassa sadismista vailla vertaa. Häpeälliset ja sikamaiset asiat, jotka veivät minulta parhaimman työiän.

En ehkä ikinä enää saa työtä vaikka olen professoreitakin parempi monessa suhteessa koska näen enkä lue: minulle jotkut prosessit ovat silmissä mitä heidän on ensin luettava. Se on minullekin mysteeri mutta uskon, että on ollut aikamoinen geneettinen puhdistus meneisllään koska muut, joilla on minun geneettinen kartta ovat kuten Kouri kovalla vauhdilla tekemässä rahaa ja sitä olisin minäkin halunnut .Tiesin potentiaalini mutta epäusko lisäsi epäuskoa, kasvatti kun yritti päästä vanhasta paskasta eroon.

Ei ollut mitään mahdollisuutta ja nämä viimeiset vuodet oli lähes saatanallista sekoilua minun persoonan osalta. Kuka ei olisi siitä jotain sanonut. Paitsi minä itse.

Ja sitten katsovat, olenko sairas. Hyvänen aika, onneksi en sairastunut moisesta lynkkauksesta ja yksinolosta. Kun tiesin että aika vie myös voimat, verkostot ja mahdollisuudet ja elämä ei tule uusintana.

Meni sinne idioottien takia OK.

Homo Garrulus said...

Ja minulle tuotiin Dostojevskijn Idioottikirja. Luin. Tajusin, että D:n äidin suku on Suomessa. Kenties minussa - kasvattina tai geeneissä, ja tämän haluaisin selvittää kuinka on. Vai onko typerää ja lapsellista edes uskoa? Entä puheet taiteilijasuvusta, kuka lie? Järnefeldt? Sibelius? Minä olen pohtinut tätä koska en ole kognitiivisesti sitä mitä tänä päivänä haetaan muta minä näen koko perspektiivin samaan aikaan ja se on taiteilijan ominaisuus. En ole silti siksi itseni milloinkan tuntenut, tunnen itseni peluriksi, mutta en ole päässyt pelaamaan ja päätin siksi korjata peliä tai mallia muille, jotta lapsemme saisivt jotenkin paremman ja helpomman maailman. Nyt puhun itsekkäästi jälleen mutta näin on. Voin nauraa itselleni, en ehkä ollenkaan ole oikeassa.Mutta potentiaalia olisi ollut mutta nyt olen jo pian niin vanha, etten jaksa pian enää; olisin tarvinnut ne vuodet mitä naurettiin ja evättiin ja säälittiin. Miten siis sanoa, että ovat pieniä joille on annettu Muumipeikon hattu.

Kuvittelivat siinä hatuissaan. Melkein teki mieli nauraa mutta ei voi kun ei ole ketään, jonka kanssa sitä jakaa. PIti vain kestää ja toivoa,että jotkut maan älykkäimmät pian saisivat tajunnan auki. On vissii nyt tapahtunutkin, ja se on hauras prosessi. Hitaasti nyt, ettei joku brakaa; koko tiede tulee vaihtumaan perustastaan.

Me ollaan uskottu, että tiede on yksisuuntainen mutta se on kahteen suuntaan dimensioissa, molemmat 360 astetta, ja tästä tajusi Leonardo da Vinci. Ja nyt minä ymmärrän Vinciä.

Homo Garrulus said...

Joku ei päästänyt sisään ja femma oli minun kädessä, yritin antaa senkin varmuuden vuoksi, ettei olisi tuntunut väärältä kerjäämiseltä. Mutta kyllä hyvä ja paha saa kyytiä jos todelliset pahat noidat ovat päässeet kuiskaamaan korviin.

tarkoitin, että professorit juoksivat karkuun kun tulin sisään, yksi juoksi jopa kadulla karkuun ja ajattelin, että ajan autolla niin, että kaadan sen toopen kun se laukkaa kohti yliopistoa. Kun ei voinut kuunnella koska ne tiesi sisimmisssään että jutussa oli paskaa mutta oma minuus ei osannut taikka halunnut ns. sekottua sellaiseen, johon olisi tullut heille itselleen jotain sanomista. Näin lähes tappoivat ihmisen, joka oli tullut yliopistoon uskottavuuden menetyksestä ja tappajat saivat siksi todella herkullisen tilanteen siitä, että professorit komppasivat terroristeja.

Se ei vain ollut todistettavissa - maailma oli niin väärin vielä; ei ollut oikeita sanoja mutta ei myöskään yksilönsuojaa taikka työturvallisuuden piiriä, kun työturv.pomo oli kiusaajista alkupäässä itse. Niin sitä sitten saa katua että on ikinä ottanut edes kontaktia. Ja josssain vaiheessa en enää rukoillut siitä, että saisin kunniani ja rahaa siitä mitä tein vaan rukoilin, että jaksaisin seuraavaan päivään.

Mutta kukaan ei auttanut vaan heille riitti mitä typerimmät seikat omille hypoteeseille. Kaikki riitti, mutta minä kuolin sisältä. Ja jos kirkon idiootit aikoo tästä jotain jeesustelua keksiä niin oksat pois koska sieltä se juuri alkoi. Silti olen uskovainen mutta siihen tulee vielä tieteellistä selitystä miten se toimii jos vain saisin voimat takaisin kirjoittaakseni jotain vielä. Kun siitäkin piti sörssiä.
Oli niin kiva sörssiä.

Kyllä älykkyyden ja intelligentian määritelmä menee uusiksi: Derrida ja Gadamerista voi aloittaa.

Rauno Rasanen said...

OK, Tapsa, HG ja kump.

Kirjoitin tuon jutun miltei heti sen jälkeen, kun pikkunoidat olivat lähteneet oveltani.

Olin sen verran negatiivisissa 'täpinöissäni' tajuttuani, mitä tein, ja mitä oli jäänyt sanomatta, että pakko oli kirjoittaa. Mutta siksipä kai tekstistä tuli hieman härski ja eräiltä ilmaisuiltaan jopa moitittava.

Asia kävi kyllä mielessäni oikolukuvaiheessa, mutta en välittänyt 'sensuurin äänestä' vaan annoin mennä.

Pedofiliaa tästä saattaa löytää ehkä se, jolla on intressejä asiaan - vai mitä OK? En tietenkään tarkoita vain kenekään 'omia haluja' vaan yksinkertaisesti emotionaalisia ja kognitiivisia assosiaatioita (kyseeseen tulee siis melko moni ihminen?).

Päreessäni on joka tapauksessa kyse oikeuden, okeudenmukaisuuden, tietämättömyyden, laiminlyönnin, huolimattomuuden ja erehtymisen ongelmista/mahdollisuudesta.

Minun nimittäin kävi niin sääliksi sitä toista tyttöä samalla kun soimasin itseäni siitä, etten tullut ilmaisseeksi tarkoitustani tarpeeksi selvästi.

Olisi pitänyt nimenomaan painottaa, että 'tämä seteli on teidän yhteinen rahanne. Minulla kun ei nyt ole muuta rahaa, joten teidän täytyy rikkoa tämä. Se tekee 2,50/nuppi.'

Toivottavasti tytöt jakoivat palkkion tällä tavoin, vaikka sen vaalean ilkeä katse ennnakoikin ihan muuta. Jos hän ei suostunut jakamaan rahaa, niin vääryys tapahtui - tosin sekä tradition että kapitalismin periaatteita noudattaen eli muodollisesti oikein!

Mutta minä olin tähän mahdollisesti toteutuneseen (vaikkakin siis muodollisesti oikeutettuun) vääryyteen välillisesti syypää. Näin siis hyvä intentioni sai pahan lopun. - - Olemme jälleen moraalifilosofian ytimessä.

Homo Garrulus said...

Mun mummo muni mun mammani mun mamma muni mun. Munit senkin suklaapupu.

Katso Kaxen tänään Hbl; minun mieheni on se koira tässä kirjoituksessa ja minä se sammakko. Yleensä minä olen koira, mutta jos koira saa sympatiapisteet niin sitten se on aina mun mies. Se on varannut sympatian oli-mikä-muna-vaan ja minä olen varannut sammakot oli-mikä-kärpänen-vaan.

Homo Garrulus said...

Chocolate bunny, bun for your honey, beib

Homo Garrulus said...

saatanan kärpäset taas korvissa - jävlar

Homo Garrulus said...

serHei Chcolate: Nyt on jokin kaavailusi mennyt väärin sillä noidat eivä ole ystäviä ollenkaan. Tässä on nimittäin niin, että toinen noidista kuvittelee omistavansa sinut ja toinen haki vain turvaa Palmusunnuntaina. Sinä käsitit heidät samalla mitalla ja rikoit enemmän kuin mitään muuta. Olisi todella ollut parempi, ettet olisi avannut ollenkaan. Koska väärä auktoriteetti rikkoo enemmän kuin olematon auktoriteetti. Usko kuolee ja uskon kuolema on pahempi kuin lihan kuolema koska lihaa voi koota uudestaan mutta uskoa ei yhtä helposti.

Pysäyttää ja mitä hirveintä: koko sinun oppimisprosessi, jonka sinun olisi monen muun auktoriteetin kanssa pitänyt tehdä vuosia ja vuosia sitten maksoi pikkunoidille koko heidän elämänsä koska siihen suuntaan annetut viestit eivät vastaanoteta kuten mikä tahansa lahja. Ne ovat todella virpomista ja palkka, mikä niihin odotetaan ei ole oleellinen ainakaan sille Justiinenoidalle koska hän on niistä noidista hyvä.

Hyvä on sana joka on sinulle chocolate viereas koska se vaatii uskoa eikä pelkästään logiikkaa tai uskomusta. Usko vie ihmisen näkemään asioita ellei muuten näe. Mutta uskoon tuleminen on niin pahojen noitien haltuunottama juttu ettei sitä todella pian voi "kaupata" muuta kuin pyytämällä palkkaa. Kukaan ei siis edes halua nähdä mitään, eivät halua oppia hyväksi tulemista eivätkä halua yhtään mitään muuta kuin nuoria huoria miehielle ja kun miehet ovat ruvenneet pitämään sitä saavutettuina etuina täältä loppuu naiset. Kuten Tervo sanoi Uutisvuodossa, vai oliko se Nyman. Kun miehet eivät enää arvosta mitään muuta kuin omaa leikkiään elämästä todella tulee (vaarallinen) leikki.

Se alkaa siitä, että kuvittelee olevansa suklaasta ja haluttu.

Homo Garrulus said...

JA MINUN DIAGNOOSI LÄNNESTÄ (TAI AINAKIN TÄTÄ KOHTAA SUOMEA MINKÄ KOIN ITSE) on se, että länsi on menossa kovaa vauhtia kohti autismia.

Sisään omaan maailmaan. Joku venttaa, että se teillä menee siihen asti. Joku tiesi tämän.

Kuka se taho on, ja milloin tulivat ja minne ja mistä?
Ei ole sattuma, että maapallo kiertää tappamassa toisiaan ikäänkuin pidemmän elämän uskossa vaan sen on oltava opittu jossain kohtaan ja nyt ovat tavat päin helvettiä alkaen Kiinasta, dynastioista ja jatkuen ihan yli Euroopan suoraan Jenkkeihin. Jenkit ovat toiveemme samalla kun ovat typerimpiä tämän saman praxisin sisällä. Miksi kirjoja häviää näistä subjektiviteettiasiasta: kirjastot pitää ehdottomasti nyt lukita tai luokitella kunnolla. Tuo vanha Pukevan talo Kaisaniemessä ei ole minun silmissäni ollenkaan luotettava paikka, ei muuten mutta paikka on jo ns. myyty (enkä tarkoita kiinteistön myyntiä vaan se, että se on siinä kohtaan keskellä ydintä yliopistomaailman alapuoelella: se on minulle sama kuin danger koko paikka: tehkää kakkosversio kaikista kirjoista ja piilottakaa vaikkapa huitsin nevadaan: tulevat olemaan kultaakin kalliimpia joku päivä ; joku saasta toimii täällä ja te, autistit, ette tajua riittävästi.

Eikä tuo pääkoppa avaudukaan heti.

Rauno Rasanen said...

HG kirjoiti:

'Nyt on jokin kaavailusi mennyt väärin sillä noidat eivä ole ystäviä ollenkaan. Tässä on nimittäin niin, että toinen noidista kuvittelee omistavansa sinut ja toinen haki vain turvaa Palmusunnuntaina. Sinä käsitit heidät samalla mitalla ja rikoit enemmän kuin mitään muuta. Olisi todella ollut parempi, ettet olisi avannut ollenkaan. Koska väärä auktoriteetti rikkoo enemmän kuin olematon auktoriteetti.'

*
Täysin väärä ja lähes käsittämätön tulkinta meikäläisen 'kaavailuista' (mistä helvetin kaavailuista?!) taas kerran sinulta. Niin pieleen kuin ikinä voi mennä.

Mielikuvituksesi toimii kuin ainakin tyypillä, jonka sekavan pään filosofia on sekoittanut lopullisesti.

Kyse oli minun unohduksestani - siitä, että molemmille noidille pitää antaa erikseen palkkio virpomisistaan.

Tajusin mokani liian myöhään, ja niinpä se toinen noita saattoi luultavasti pitää antamani femman kokonaan itse (monennenko kerran tämän jo sanonkaan?). Ei asia sen kummempi ole - mutta harmittaa minua vietävästi edelleen.

Jätä jo tämä aihe. Kirjoitat sitäpaitsi jatkuvasti asian vierestä tai ainakaan minä en ymmärrä läheskään kaikkien assosiaatioittesi relevanssia. Epäilen ettet ymmärrä itsekään - kunhan höpötät...

Homo Garrulus said...

Rakkaus on gravitaatio tai painovoima? Suppean suhteellisuusteorian ilmiö. Kellojen käynti riippuu liiketilasta. Mitä niille tapahtuu kun on massiivisia kappaleita tai yleisesti energiaa (maassahan on energiaa?).

Kun ihminen rupesi leikkimään tulella meinasi mennä hullusti. Tajuttiin, että on renki. Kun ihminen nyt ihan yhtä dorkasti leikki energiallaan hänestä tulee kivi eli energia. Se mikä nimittäin jää pois ensin on rakkaus ja toiseksi fantasia (tai toisinpäin).

Painovoima ja gravitaatio tarkoittavat samaa: mutta mieti mitä sanon. Kuuraketilla on paino, jonka mittari on maassa. Kaikki massiiviset kappaleet vetävät toisiaan puoleensa, RR.

Et pääse siis noidista. Kyse on nyt myös sinun viisaista valinnoista. Minäkin rakastan sinua - sen alkuperäismerkityksen mukaan. Gravitaatio koskettaa myös valoa, sanoo Enqvist.

Tapsa P said...

Minäkään en ymmärrä näistä HG:n profetioista mitään, paitsi silloin kun hän puhuu fysiikasta, kuten nyt.

Ymmärrän näet jotain fysiikasta, joten ymmärrän silloin myös sen, että HG:n profetia on lumeprofetiaa, valeoppia ja kvasitiedettä.

Oikeita sanoja ja termejä taiteellisessa järjestyksessä, kauniisti ilmaistuna, mutta ilman järjellistä sisältöä.

Kuka näitä tietoja haluaisin varastaa, kuten aina väität? Ei niin hullua olekaan.

Ja Einstein se oli, joka ennusti valon taipuvan gravitaation vaikutuksesta.

Homo Garrulus said...

Stupido.

Homo Garrulus said...

Hetkinen, puhuitko lumesta. Mistä olen kuullut jotain siihen suuntaan....hmmmmm got to remember..

Tapsa P - tulet koneeni sisältä eli olet kaappari.
Et ole oikea tyyppi vaan teknisen osa-alueen joku kaappari saakeli. Senkin roisto. Minä tiedän missä on osoite, jonne haukkua.

Homo Garrulus said...

Hetkinen, puhuitko lumesta. Mistä olen kuullut jotain siihen suuntaan....hmmmmm got to remember..

Tapsa P - tulet koneeni sisältä eli olet kaappari.
Et ole oikea tyyppi vaan teknisen osa-alueen joku kaappari saakeli. Senkin roisto. Minä tiedän missä on osoite, jonne haukkua.

Homo Garrulus said...

Tieto on kylläkin suoraan Enqvistin kirjasta; en ole sitä keksinyt. Sorry boys.

Rauno Rasanen said...

HG

Olet jälleen lähellä lopullista uloslentoa. Saatana. Minä en tarvitse sinun kaltaistasi 'toisinajattelijaa', joka pilaa kaiken koherentin ja yksinkertaisen mutta selkeän pohdinnan.

Pitääkö minun soittaa sinulle? Selvennetäänkö asiaa hieman - ? - - Soita sinä minulle! Ruvetaanko pitkästä aikaa nauttimaan toistemme vahvoista, voimakkaista, elävistä ja akustisesti vaikuttavistä äänistä?

Jos puhelinnumeroita kummaltakaan enää edes löytyy...? - - Kerropa tämä miehellesi - - joka kyllä ymmärtääkseni muutenkin seuraa näitä keskusteluja...:])

Homo Garrulus said...

Se porukka joka pelaa biljardia Charlie Chaplinin aika pimeässä paikassa on minulle outoa. Minä en myöskään mielisairaanhoitoa kaipaa.

Soita vaan. Numero on edelleen varmasti. Minä en hae mitään sillä minut muserrettiin viimeisen kiven alle
- ja jos perhosta on muserrettu on ihan turha enää pyytää, että se lentäisi. Perhosen lentoa pitää ylläpitää niin kauan kun se lentää eikä itkeä jälkeenpäin.
Rakkaus on voimakkain voima mitä on. Se ei helposti kuole, hyvä RR.

Tapsa P said...

HG: "Tieto on kylläkin suoraan Enqvistin kirjasta; en ole sitä keksinyt. Sorry boys."

Sitä juuri tarkoitinkin.

Mistä muuten arvasit, että olen kaappari?

Arjaanneli said...

Jösses! Minä kävin urkkimassa, kun olimme kommentoineet samaa blogia.
Että tälläisiinkin täällä sitte törmää? En tarkoita nyt sinua, vaan tuota kommentoijaa..
No, piti sanomani että pikkulikat ovat kyllä aika
vaarallisia.Toivottavasti se raha tuli jaettua, koska mikään ei ole niin kauheaa kuin pikkutytön kosto, joten ...( täskohtaa soi Psykon kylppärimusa) Oikein mukavaa Pääsiäistä! :)

Homo Garrulus said...

RR: tietoisuustaso on todella tippunut maassamme kun talomiesakat pelkäävät lapsia.

Ennen oli talkkarit ihan kivoja ja usein jopa tietoisempia kuin ns. älymystö. Nykyään taitaa olla päinvastoin; korkea ns. lukeneisuus korreloituu pysähtyneeseen ajatteluun eikä päinvastoin.