September 5, 2009

Meri 'Unkurille'

Kuva: Itämerellä ei ole enää turvallista matkustaa rahtilaivoilla. Pidä tämä mielessäsi Meri. - Ja kyllä sinä pidätkin, vaikka matkustat rahtilaivoilla yhä edelleen - joskin myös peläten enemmän kuin ennen - mikä ei ole vähäistä pelkoa sinulle - jo syntymässä säikähtäneelle.
*
(Kielimafian viimeisimmät muutokset on tehty klo: 18.35. - Tarjosin niille kahvia ja parit paukut kossua. Olivat sangen tyytyväisiä palveluun...)
*
Kommentti (muistelo) Unkurin päreeseen/-stä ektoplasma.
*
Onks sulla vielä jossain tallennettuna se meidän toissakesäinen 'yhteistyö', jossa käänsin = imitoin? sinun kolmea (hieman hassuttelevaa) tajunnanvirtarunoasi omien kielikuvieni puitteisiin. - - Se oli helvetin hauska ja luova projekti.- - Itse olen kadottanut nuokin (joita oli kymmenittäin,ehkä jopa kolmattasataa) sähköpostit - tosin ainakin osittain itsestäni riippumattomista syistä - jo yli puoli vuotta sitten. - - Väitän silti yhä, että esimerkissäni oli/on kyseessä kerrassaan mestarillinen avant garde-trooppirevittely meidän kummankin osalta. - - Deep in my heart I still want it to happen once more - (hymiö): (\;/)eli +\:]...
*
http://unkuri.wordpress.com/
http://www.guardian.co.uk/world/2009/sep/03/journalist-fled-russia-arctic-sea

No comments: