June 19, 2009

Juhannusaaton kotivideo - napatanssia Fallhillissä

Kuvassa kotivideoni tähti ja suurin osa siitä, mitä hänestä näemme.
*
van Vaari innoitti minut filmaamaan ikioman kotivideon. Se ei ole pornoa kuten havaitaan, vaikka tiukkapipot saattavatkin ärähtää. Videossa esiintyvä nainen ei halunnut kasvojaan näkyviin eikä riisua kaikkia vaatteitaan, mutta näemme hänestä toki esteettisesti olennaisen - tuon erinomaisen kauniisti kaareutuvan kultaisen leikkauksen.

Ja napatanssihan tältä sukulaistytöltäni sujuu aivan vaistomaisesti - ainakin näin Juhannuksena. Eikun mukaan bailaamaan!
*
xhamster.com/movies/154695/safada_gostosa.html

5 comments:

van Vaari said...

Vai sukulaistyttö, heh, heh! Toisaalta Pohjanmaalla sanottiin ennen, että "mitä serkumpaa, sen herkumpaa."
Toivon sinulle oikein rietttaita juhnuspyhiä.

IDA said...

Paskaa.

Oletko jo ostanut lipun Madonnan konserttiin?

Rauno Rasanen said...

IDA

I
Hahhaa. Itse Mr. Ressentimenttikin tuli pilluvakoa tsiigailemaan.

Mitä? Minä vihaan Madonnaa! Se akka on pelkkä tuote - ei persoona lainkaan.

Levynsä ovat musiikillisesti mitäänsanomatonta, mielikuvituksetonta ja tuotantoryhmän teollisen mielikuvituksen varassa tehtyä liukuhihnaa.

Paitsi musiikki myös kaikki kylkiäiset, mitä Madonnaan liitetään, on tehty aina ja vain kaupallisuutta silmälläpitäen riskeeraamatta omalla luovuudella, koska sitä ei ole aktiivisessa muodossa itsenäisenä vaan lähinnä reaktiivisena ja itseään myyvänä, siis huoraavana, projektina.

II
Sitähän tämä meidän uusliberalistinen aikamme on - jokainen joutuu myymään itseään yhä kiivaammin pärjätäkseen.

Onneksi olen itse jo pudonnut pois yhteiskunnan prostituoivasta oravanpyörästä. Minulla ei ole enää mitään menetettävää. Vain saavutettavaa (kuten kuolema). - - Sen vuoksi voin myös sanoa vapaasti, mitä tahansa haluan.

Ja jos Laki polttaa päreensä vittuiluistani niin so what. En pelkää vankilaa. Pistäköön yhteiskunta minut sinne, jos ei kestä minua. Sama tuo. Lämmintähän siellä on - ja ruokaakin saa - myös tietokoneen ja kirjoja. - - Enhän minä muuta tarvitse.

Rauno Rasanen said...

Kommentti itselleni edellisen 'vankilakaipuuni' johdosta.

Hamlet se osaa ajatella minunkin puolestani.

'Jumalani. Minut voisi sulkea pähkinänkuoreen ja silti voisin tuntea olevani äärettömän avaruuden kuningas, jos en vain näkisi pahoja unia.'

(Veijo Meren Hamlet-suomennoksesta)

esm said...

Voiko pahan kieltää